Küsimused, tootearutelud ORIJEN Puppy Teraviljavaba Kutsikale

100% kliendid

soovitan seda toodet

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
GOMES
1 sõnumid
gomes fr
Tere, kas need krõbinad sobivad 26 kg tiinele saksa lambakoerale? Ja kui jah, siis millises koguses?
grégory
1 sõnumid
grégory fr
Tere, mul on 4-kuune husky. Kui vanaks ma saan talle kutsikatoitu anda, enne kui tavalise toidu kasuks otsustan? Aitäh
annick
2 sõnumid
annick fr
Tere. Oma huskyle võite anda kutsikate toitu kuni tema esimese eluaastani. Huskydel on suured energiavajadused ja nad vajavad kvaliteetset toitu.
Sylvie
1 sõnumid
sylvie fr
Tere, alates 1. eluaastast.
Marie
1 sõnumid
marie fr
Tere, kas need krõbuskid sobivad 6-kuusele taksikutsikale? Aitäh
Janos
1 sõnumid
janos fr
Jah, nendega on kõik korras. Orijen koeratoidu kohta saate lugeda ja välja arvutada, kui palju peaksite oma koerale andma sellel veebisaidil: https://emea.orijenpetfoods.com/fr-FR/dogs/dog-food/eu-ori-ns-puppy.html
annick
2 sõnumid
annick fr
Tere, Marie. Need krõbinad on väikese suurusega (1 cm). Olen andnud neid oma koerale alates tema adopteerimisest 8-kuuselt. Minu koer on 7 kg kaaluv rotitõugu. Talle väga meeldivad need krõbinad ja need lõhnavad hästi võrreldes teistega.
Silvia
2 sõnumid
silvia fr
Tere, jah, absoluutselt: ma andsin need oma kahele Jack Russelli kutsikale, kes on veel väiksemad kui taksikoer
Sébastien FRECHET
1 sõnumid
sébastien frechet fr
Jah, pole probleemi. Ma annan seda oma kutsikatele alates kuuendast nädalast
Yann
2 sõnumid
yann fr
Mis vanuses tuleks Orijeni kutsikatoidult täiskasvanute toidule üle minna. Tänan vastuste eest
Edwige
1 sõnumid
edwige fr
Tere Yann, see sõltub teie koera suurusest, kas tegemist on väikese, keskmise või suure tõuga. Keskmise suurusega koertel (Saksa lambakoer, Austraalia lambakoer jne) umbes üheaastaselt (11-12 kuud) - XXL suurusega koertel (Newfoundland, Püha Bernard, Tiibeti mastif, Kangal jne) umbes 24 kuud - väikestel koertel (Jack Russell, Taks, Chihuahua jne) umbes 6 või 7 kuud.
MARGUERITE
1 sõnumid
marguerite fr
Tere. Millist toitu anda 10-kuusele Austraalia lambakoerale? Kassikutsikatele või suurematele kutsikatele mõeldud toit
Gianfranco
4 sõnumid
gianfranco fr
Tere, võtan mõne päeva pärast enda juurde 2-kuuse chihuahua (praegune kaal: 900gr). Kas need krõbinad sobivad? Kui jah, siis kas saaksin teada nende suuruse? Ette tänades Lugupidamisega
Aline
1 sõnumid
aline fr
Tere õhtust, mul on 5-kuune 1,4 kg kaaluv väike spits. Krõbinad on suuremad võrreldes kasvataja "Pro Plan Puppy Mini" toodetega, nii et kui ta saabus 2-kuuselt, segasin neid omavahel, kuid pidin Orijeni kutsikatoitu neljaks lõikama, siis kaheks ja nüüd annan ainult neid tervenisti. Need on 1 cm pikad ja 0,5 cm paksud, liiga suured miniatuursele kutsikale.
Céline
1 sõnumid
céline fr
Tere, Orijen Puppy kuivtoit on tõepoolest üsna suur. Kui teie koer on pärit kasvatusest, annab kasvataja teile teise kaubamärgi, mille kuivtoit on väiksem. Kui teie koer ei ole pärit kasvatusest, pakub Orijen Small Breed sarja, mis sobib chihuahuadele.
Florence
1 sõnumid
florence fr
Tere. Kas ma võiksin teada, millist toidukogust anda 3,5 kg kaalvale kutsikale, kes peaks täiskasvanuna kaaluma 7 kg? Tänan ette
Eddy
1 sõnumid
eddy fr
Tere Florence, pakendil oleval annuste tabelil on umbes 85g, eelistatavalt 3 korda päevas selles vanuses. Tuleb aga kohandada vastavalt söögiisule, kui kausid ei saa tühjaks, siis veidi vähem ja kui tühjenevad kiirustades, siis veidi rohkem. (+/- 10%)
SAMIR
1 sõnumid
samir fr
Tere Florence, järgisin erinevaid soovitatavaid koguseid, kuid leidsin, et mu kutsikal (3-kuusel borderkolliel tol ajal) oli ikka veel nälg. Ma suurendasin kogust ja nüüd on ta vähem ahne... Ja kuni täiskasvanueani ei tohiks tal millestki puudust tulla, seega natukese treeninguga arvan, et on parem leida tema enda vajadused.
CARINE
1 sõnumid
carine fr
Tere, Millist toidukogust peaksin andma kutsikale, kes kaalub praegu 5 kg ja kes peaks täiskasvanuna kaaluma 20 kuni 25 kg? Lugupidamisega
Silvia
2 sõnumid
silvia fr
Annuse kohta on pakendile kirjutatud, kui palju peate andma sõltuvalt kaalust ja aktiivsustasemest. Isiklikult sõltub annus ka näljatundest ja päevadest ning minu koerad on heas vormis.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest