Küsimused, tootearutelud OPTIMUS Puppy Complete pour Chiot

98% kliendid

soovitan seda toodet

24 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
ENRIQUE
1 sõnumid
enrique fr
Tere, kas need on väikesed krõbinad? Või on olemas ka suuremate krõbinate valik? Tegu on 9-kuuse kuldse retriiveriga, kuid ta on juba harjunud sööma üsna suuri krõbinaid, mis on mõeldud suurte tõugude kutsikatele.
Laura
1 sõnumid
laura fr
Tere, sooviksin teada saada krõbinate suurust, palun.
Rudy
1 sõnumid
rudy fr
Need on väikesed tähed, umbes 1 cm
Sabrina
1 sõnumid
sabrina fr
Tere, sooviksin teada, kui palju gramme peaksin meie kutsikale andma. Kasutame Optimus kuivtoitu ja ta on kahe kuune, sest pakendil pole see prantsuse keeles kirjas. Kas oleks võimalik saata mulle prantsuse keeles toitmisjuhised kahest kuust kuni ühe aastani? Meie vanem koer sööb sama kuivtoitu ja harjus sellega ühe kuu jooksul ning tal oli siis normaalne väljaheide. Väga hea kaubamärgiga kuivtoit.
christine
5 sõnumid
christine fr
Mis vahe on praegu ostetud ja kasvataja pakutud Fresh Meat kutsikate krõbinate vahel, et neid omavahel vahetada?
SANDRA
1 sõnumid
sandra fr
Neil on lihtsalt erinevused koostisainete proportsioonis, nagu näiteks valgud, süsivesikud, rasvad, oomega-3... kõik sõltub sellest, mida soovite oma koerale! Vaadake analüütilist tabelit, mis paikneb umbes iga mainitud toote lehe keskel.
Emmanuel
1 sõnumid
emmanuel fr
Tere! Ma võtan peagi omaks 2-kuuse bernhardiini kutsika. Millise vanuseni soovitate kutsikatoitu anda? Tänan vastuse eest.
sandra
1 sõnumid
sandra fr
Tere, ma just hakkasin nende kutsikatoidukroketitega peale, meile soovitati Royal Canin kutsikatoitu kuni 1-aastaseks saamiseni.
hubert
2 sõnumid
hubert fr
Tere, ma olen üle läinud Royal Canin'ile, kui ma oma emase kutsika sain, ja jään kutsikatoidule kuni tema 1-aastaseks saamiseni.
Véronique
1 sõnumid
véronique fr
See on taas-suletav
Agnès
1 sõnumid
agnès fr
Kahjuks pole pakend uuesti suletav.
Viviane
1 sõnumid
viviane fr
Tere, kas pakk on taas suletav? Aitäh
Stéphane
1 sõnumid
stéphane fr
tere, ei ja see on tõesti kahju
Remi
1 sõnumid
remi fr
Saate panna kaks või kolm pesupulka, ja ongi kõik
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Ei, ostsin IKEA-st kaanega kasti (tundub, et 46L) 6€ eest ja 12kg pakk mahub sinna ideaalselt
HERVE
1 sõnumid
herve fr
Tere, mul on borderkolli ja ma tahtsin teada, kuni mis vanuseni võib ta süüa oma kutsikatoitu ja millal peaksin hakkama andma talle täiskasvanute krõbinaid. Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võite üle minna täiskasvanud koerte krõbinadele, kui teie kutsikas on 10 kuni 12 kuud vana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
gilles
1 sõnumid
gilles fr
Mul on ka Bordercollie, kellele andsin seda umbes 7 kuud, seejärel läksin täiskasvanud toidule, segades seda kutsikatoiduga.
marielle
1 sõnumid
marielle fr
Tere, tellisin just 10 kg pakki, kuid te märkisite, et müüte seda 12 kg-na, mida ma ei leidnud, nii et ma imestan, kas ma saan 10 või 12 kg??? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, need on tõepoolest 10 kg kotid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Patrick
3 sõnumid
patrick fr
Tere Millist mõõdutopsi nendele krõbinatele kasutada?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei ole selle kaubamärgi krõbinatega mõõtetopsikut saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Celine
1 sõnumid
celine fr
Tere, kas minu 2-kuune koker kutsikas võib neid krõbinaid süüa? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, jah, see toit sobib teie kutsikale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest