Küsimused, tootearutelud OPTIMUS Adult Complete pour Chien
22 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
céline
Tere, Koduleht reklaamib pakkide hinda umbes 1,7 eurot kilost, kuid pühendunud lehel lähevad hinnad üle 3 euro kilost. Mis on nende krõbinate tegelik hind hetkel?
2 sõnumid
celine
Tere, tõepoolest, kilohinnad võivad varieeruda sõltuvalt kottide kaalust ja käimasolevatest soodustustest. Millisest kogusest te räägite?
2 sõnumid
céline
Arvesse võttes kõik kogused koeratoitu OPTIMUS, mis on lehe soodusmüügis. Sama kehtib ka teiste sooduspakkumiste puhul, kus soodushind on eksitav: teatatakse, et hind on alla 2 euro kilo kohta, kuid pühendatud lehel on see minimaalne 3 euro kilo kohta. Nende puhul on reklaamis hind 73,98 eurot 12 kg eest (ehk 1,54 eurot/kg), kuid pühendatud lehel on see vähemalt 3,08 eurot/kg. Küsin seetõttu, milline on tegelik hind ja miks on soodushinna kuvamine eksitav. Lugupidamisega
1 sõnumid
patxi
Tere Céline, See oli kuvamisviga, mille parandasid tänu teile, aitäh teavitamast! Lugupidamisega
3 sõnumid
fanny
Tere, kas te oskaksite öelda, kui palju protsente loomseid valke on Optimus täiskasvanute täistoitudes?
2 sõnumid
celine
Tere, loomsete valkude protsent on 29%.
18 sõnumid
dominique
Tere, milline on Omega 3 ja Omega 6 sisaldus? Ma ei leia seda kirjeldusest, äkki on see pakendil kirjas?
2 sõnumid
bertrand
Tere, ma ei tea nende krõbuskite omega-3 sisaldust. Kasutan neid igal hommikul väikeses kausikeses, et piserdada neile omega-3 ja 6 rikast tursamaksaõli. Valmis!
1 sõnumid
lucette
Tere, seal on 3% lõheõli ja valgu kohta on kotil märgitud energia proteiinid 85%.
1 sõnumid
maude
Tere, kui pikk on teie tarnete täitmise aeg? See toode on olnud mitu nädalat laost otsas ja minu koeral hakkab toidupakk lõpule jõudma...
2 sõnumid
viviane
Kiiresti kätte saadud, hea koostis, sobiv suurus minu chihuahua'dele, chih-tzu'le ja inglise kokkerspanjelitele. Nad armastavad neid. Seega, ma jätkan nende krõbinatega, mis neile lõpuks sobivad. Soovitan soojalt.
1 sõnumid
frederic
Tere, kahe koti ostmisel ei toimi kümne ostetud koti eest ühe tasuta saamise eelis?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, lojaalsuspakkumine kehtib ka hulgiostudele. Kui teil on 10. kingituse saamisega raskusi, võtke julgelt ühendust meie klienditeenindusega. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
michel
Ettevõrdluse võimaldamiseks, kas saaksite mulle öelda Royal Canin maxi täiskasvanu koostise? Ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kutsume teid tutvuma selle toote lehega, minnes järgmisele lingile: https://www.zoomalia.com/animalerie/royal-canin-maxi-adulte-p-11557.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cyril
Vältige Royal Canin'i, võtke parem Biofood suurtele koertele. Mul on 65kg Leonberg, ja mul pole sellega mingeid probleeme. Lisaks on krõbinad mahepõllumajanduslikud, mitte nagu Royal Canin ning meie veterinaar soovitas neid.
2 sõnumid
sylvie
tere, ma näen, et on olemas lojaalsuskaart, millega saad 10 kotiga kuivtoitu ostes 1 tasuta. Kuidas seda taotleda, sest olen Zoomalias käinud aastaid ja seda pole mulle kunagi pakutud :(
1 sõnumid
frederic
Tere, kui suur protsent kanalihast on krõbinates? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, seal on 20% kana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marina
Tere, kas on võimalik selle valiku päevast toiduratsiooni teada saada? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See teave lisati tootekirjeldusse, soovitame selle üle vaadata. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
vadim
Kas saaksime tootja kohta rohkem teavet? Toode on huvitav, kuid vähetuntud ning tootjat ei ole võimalik leida, mistõttu on usaldusväärsus madal. Te peaksite rohkem suhtlema toote päritolu kohta.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tootjal puudub veebisait. Sellegipoolest töötatakse retseptid välja Prantsusmaal ja kuivtoit pakitakse Edela-Prantsusmaal. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond