Küsimused, tootearutelud Nurgakivi koopaga ja platvorm troopilisele metsale

29 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
SALOME
3 sõnumid
salome fr
Tere, kas see peidupaik sobiks noorele veelohestikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see peidukoht sobib teie roomajale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Florian
1 sõnumid
florian fr
Tere, kas see toode võiks sobida ühe meetri pikkuse emasele kuningpüütonile? Kui jah, siis millist mudelit te mulle soovitaksite? Teades, et ta sai just kahe aastaseks. Lugupidamisega hr Meloni
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie looma mugavuse huvides ei soovita me seda toodet. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Thomas
2 sõnumid
thomas fr
Tere, Kas see toode sobib rotile (sissepääsu mõõtmed ja ruum selle sees)? Kui jah, siis millist mudelit soovitate? Tänan teid vastuse eest. Thomas
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks on see toode soovitatav roomajatele, me ei soovita seda närilistele, kes võivad seda närida. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Béatrice
1 sõnumid
béatrice fr
Tere, kas saaksite mulle öelda sissepääsu ava läbimõõdu suurimas viitemärgisega 32426 koopas? See on mõeldud boa maole, kes on täna 1,70 m pikk ja 8 cm läbimõõduga. Lugupidamisega, Laurent
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See kalju ei ole ümmarguse avaga. Sellegipoolest on kõige avatum osa 7,5 cm kõrge. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
véronique
3 sõnumid
véronique fr
Tere, millised on keskmise ja suure mudeli mõõtmed: pikkus x laiused x kõrgus. Tänan teid vastuse eest
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mõõtmed on need, mis on toodud tootelehel: -32425 Nurjakivi koos koopa ja platvormiga, 19 × 17 × 17 cm -32426 Nurjakivi koos koopa ja platvormiga, 26 × 20 × 26 cm Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Maud
1 sõnumid
maud fr
Tere, Kas on võimalik seda toodet akvaariumisse panna? Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me ei soovita kasutada terraariumi esemeid akvaariumides. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Kévin
1 sõnumid
kévin fr
Tere, kas 26x20x26 suurune kivi koopa sissepääs on piisavalt suur, et mahutada täiskasvanud Pogona? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik sõltub teie pogona suurusest, soovitame seda mõõta, et olla kindel, et see mahub koopasse. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
carole
1 sõnumid
carole fr
Tere, millised mõõtmed peaksin võtma 1m50 pikkuse kuningmaole/lampropeltis getula californiae'le? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teie maole valida suurim suurus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
DAVID
2 sõnumid
david fr
Tere, mul on 45X45X45 suurune Exo Terra terraarium ning mul on plaanis sinna paigutada leopardgecko. Sooviksin teada, milliste mõõtmetega kivi oleks sobiv või kas teil on pakkuda mõnda muud toodet. Ette tänades.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Pakume teile järgmist mõõtmetega kaljut: 19x17x17. Kuid see sõltub tõesti teie terraariumi mõõtmetest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alain
6 sõnumid
alain fr
Tere suurim viitenumber: 32426 ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,Pikkus: 15 cmKõrgus keskel: 7 cmLugupidamisega,Zoomalia meeskond
alain
6 sõnumid
alain fr
Tere, milline on sissekäigu kõrgus ja laius?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, milline neist pakub teile huvi? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
barbara
2 sõnumid
barbara fr
Tere, mu gekko on 20 cm pikk ja arvan, et ta on oma kasvamise lõpetanud. Kas peaksin võtma suurema suuruse? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile suurimat mudelit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
barbara
2 sõnumid
barbara fr
tere, ma tahaksin teada, kas mõõtmed 19x17x17 on gekole piisavad? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Jah, seda toodet saab panna gekoga. Edasi sõltub kõik teie looma suurusest, kuna geko suurus varieerub 1,5 cm-st kuni üle 30 cm-ni. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexis
7 sõnumid
alexis fr
tere, millised on augu mõõtmed? aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Mis suuruses kivimi jaoks soovite augu mõõtmeid? Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laëtitia
1 sõnumid
laëtitia fr
Tere, kas te saaksite mulle anda augu mõõtmed, mis võimaldab juurdepääsu koopasse vastavalt erinevatele kivimõõtudele. See on veekilpkonna jaoks ja ma pole kindel, kas tema kilpkonnamaja mahub auku. Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see kivi sobib tõepoolest ainult noortele kilpkonnadele. Isegi kõige suurema mudeli korral jääb auk täiskasvanud veekilpkonnale liiga väikeseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest