Küsimused, tootearutelud Noorte loomade välikäru
70 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
christine
Tere, kas see aedik sobiks tibudele ja nende emale? Aitäh
2 sõnumid
bélinda
tere, tahaksin teada, kas kahe karjamaa ostmisel võin need avada ja kokku kinnitada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, on võimalik kokku panna mitu aedikut. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
13 sõnumid
fanny
Tere, kas oleks võimalik aeda "avada"? Selle all mõtlen ma teadmist, kuidas paigaldada minu puuri/ala vasakut äärmist traati ja tuua tagasi parempoolne viimane traat, et saada ruumi juurde. Siin on kõnealune puur: https://www.zoomalia.com/animalerie/clapier-lapin-vanis-p-30330.html Ja siin on see, mida sooviksin aiaga teha: https://www.wanimo.com/img/fiche/cage_et_transport_rongeur/4967/500x500/1/cage-et-transport-rongeur-cage-a-lapins-avec-enclos-pour-l-exterieur.jpg
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, saate oma aediku niimoodi paigutada ilma probleemideta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
stephanie
Kas sellel aial on olemas kate?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, aedik müüakse koos kaitsevõrguga, eraldi müüdavat katet pole olemas. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
5 sõnumid
lia
Tere, mis on selle aediku läbimõõt? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Läbimõõt on umbes 1,10 m. Lugupidamisega, Meeskond Zoomalia
1 sõnumid
cedric
Tere, sooviksin osta kaks aedikut, et saaksin need kokku panna ja seeläbi suuremat ruumi luua. Olen näinud varasemates vastustes, et see on võimalik, aga ma teen endiselt mõnevõrra hoolt - kuidas täpsemalt??? Kas on võimalik eemaldada üks paneel, et saaks need kokku panna ilma, et kaks aedikut eraldi seisaksid? Sooviksin teada ka, kas komplekt on kokkuvolditav. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, ühte paneeli pole võimalik eemaldada, kuid te saate täiesti kokku panna kaks aedikut, kinnitussüsteem koosneb varda, mis ühendab mõlema otsa kahte paneeli. See aedik on täiesti kokkupandav, et võtta väga vähe ruumi, kui te seda ei kasuta. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lise
Tere, mul on kaks merisiga, kellele meeldib väga joosta ja ringi liikuda. Ma tahaksin teada, kas see neile sobiks? Kas see on piisavalt suur?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see aedik on teie merisigadele ideaalselt sobiv. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laura
Tere, Kas see aedik on kokkupandav? Tänan teid ette vastuse eest. Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, elemendid võivad omavahel kokku voltida. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
18 sõnumid
ludovic
Tere, kas aediku barjääre saab omavahel "eemaldada"? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Elemendid on omavahel kinnitatud, te ei saa neid muuta. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
2 sõnumid
claire
Tere, kas see aedik on ühilduv järgmise tüüpi majaga: https://www.zoomalia.com/animalerie/abri-pour-lapins-et-rongeurs-maison-canel-p-28818.html?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, need on erinevate kaubamärkide tooted. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
johanna
Tere, kui suur on pliiatsi läbimõõt? Minu küülik ronib ja hüppab igal pool. Kas pole tõesti ohtu põgenemiseks? Ja kas see on tõesti kasside rünnakute eest kaitstud? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Läbimõõt on umbes 1,20 m. Kui võrku korralikult kinnitate, peaks teie jänes olema turvaliselt. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
danielle
Mitu küülikut saab panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame selles aedikus pidada kuni kaks või kolm jänest. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
tresch
Kas puuri kohal olev katte saab eemaldada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate eemaldada turvavõrgu, kuid seejärel ei ole enam midagi, mis takistaks loomadel üle aia hüppamast. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
angèlïne
Tere, Miks muutub tellimuse esitamisel hind 23.49€, kui soodustus on 19.95€? PS: koos kohaletoimetamisega on see 31 €.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ühiku hind on 23,49 €, märgitud hind 19,95 € on "alates", see on toote soodushind 3 komplekti puhul. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
angèlïne
Tere, mu meriseapoegadel on ühe nädala vanused, kas nad mahuvad ribide vahelt läbi? Ja kas tohib kutsikad (yorkshire) sinna panna? Lugupidamisega, preili M.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil mitte panna väikesi merisigu sellesse aedikusse. Küll aga võite sinna panna kutsikaid (mitte rohkem kui 2). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
nathalie
Kas see aedik sobib kääbusküülikutele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, see aedik sobib teie kääbusküülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
camille
Kas see sobib rottidele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see artikkel on rohkem mõeldud suuremate näriliste jaoks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
michele
Tere, sooviksin teada täpset pikkust tõstetud aedikul ja kas seda saab paigaldada betoonterrassile? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See aedik on maapinnale kinnitatud vaiadega, seega ei ole seda võimalik paigaldada betoonterrassile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
bodolec
Kas see puuri suurus sobib roborovski hamstrile? Kardan, et puur võib olla tema suuruse jaoks liiga suur.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, tõepoolest, 2 cm vahemaa tundub piisavalt suur, et ta saaks läbi lattide pugeda. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
3 sõnumid
julie
Tere, kas aedik sobib kahele meriseale? Tänan teid juba ette teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see aedik on tõepoolest sobiv kahele meriseale. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
maïlys
Tere, tahaksin teada, kas kui võtta mitu aedikut, saab neid kasutada laiendustena, st kas aediku x võrke saab pikendada aediku y külge?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Jah, tarasid saab kokku panna. Kuid võrgud ei ühildu, mis võib seega probleeme tekitada. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
elodie
Tere, kas seda aedikut saab ka siseruumidesse paigutada?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ei, sest kinnitused on ette nähtud selleks, et see püsiks maas. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
celine
Tere, mul on see aedik ja ma sooviksin võrku vahetada. Milline võrk sobiks sellele? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, saate kasutada järgmist võrku: https://www.zoomalia.com/animalerie/filet-avec-protection-solaire-p-10216.htmlPidage siiski meeles, et see võrk on veidi suurem kui aedik. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
1 sõnumid
nathalie
Tere, milline väliaedik maksab 19,95 €? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Et saaksid osa hinnast 19.95€ (per aedik), tuleb valida 2 aediku komplekt hinnaga 39.90€ Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
3 sõnumid
alexia
Kas 2 pliiatsukasti komplekti viitenumber 52173 saab kokku panna, et moodustada üks aedik? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, mõlemad aedikud saab kokku panna. Siiski pole need kaks võrku võimalik kokku panna, mis võib teile probleeme tekitada. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
9 sõnumid
marjorie
Et järgida minu allolevat küsimust, pole aial nimega 31443 laienduselementi, kas ma pean valima teise aia? Kas see on õige?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on täpselt nii. Soovitame teile teist, üsna sarnast aedikut, millel on laiendusvõimalus. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
9 sõnumid
marjorie
Tere, kas on võimalik lisada sellele pargile elemente? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Saame teile soovitada seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-exterieur-rongeur-c-664-1.html
Koos laiendusega: https://www.zoomalia.com/animalerie/element-d-extension-p-14414.html
Lugupidamisega,
Sandy Zoomaliast
Saame teile soovitada seda toodet: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-exterieur-rongeur-c-664-1.html
Koos laiendusega: https://www.zoomalia.com/animalerie/element-d-extension-p-14414.html
Lugupidamisega,
Sandy Zoomaliast
9 sõnumid
marjorie
Tere, aiaelemendi suurus on 58x38, milline on kõrgus ja laius? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõtmed on: L58 × H38 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
7 sõnumid
lea
Tere, sooviksin teada, kas kaks pässi jänest ei oleks selles aedikus kitsad
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see aedik peaks sobima teie kahele küülikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
véronique
Tere, kas see aedik võib olla mu kääbusküüliku puuri sisemise "laiendusena"?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See aedik võib täiesti olla laiendus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
roxane
Tere, kas see aedik sobib kääbusküülikule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See aedik sobib ideaalselt kääbusküülikutele. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
corinne
Tere, Kas saan selles aedikus hoida rotte?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei soovita panna selle tarase sisse rotte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
mariagrazia
Tere, kas see sobib hamstrile? Palun soovita mulle väikese hamstri puure, aitäh!!!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see aedik pole sobiv. Me saame teile pakkuda järgmist nailonaedikut: https://www.zoomalia.com/animalerie/enclos-nylon-p-9438.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
lorraine
Tere, milline on pargi kõrgus, 38 cm või 58 cm? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pargi kõrgus on 38 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
35 sõnumid
sandra
Tere, kuidas kinnitada võrk nii, et loom sellest välja ei pääse? Paigaldusjuhend või kasutusjuhend oleks väga teretulnud. Aitäh, Sandra
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Võrk on varustatud väikeste nööride ja klambrite süsteemiga, mille saate kinnitada aediku külge. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
cécile
Milline on palun pulkade vahekaugus?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,Vaheluu vahe on 2 cm.Parimate soovidega,Zoomalia meeskond