Küsimused, tootearutelud
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
christel
Tere, ma tahtsin teada, kas varjualust saaks panna jänesepuuri, täpsemalt Belino suurusesse S puuri, mida teie juures müüakse???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see varjupaik ei mahu sellesse küülikupuurisse, see on kahjuks veidi liiga suur. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
beatrice
Tere, ma sooviksin teada ukse mõõtmeid, et teada saada, kas mu kilpkonnad mahuvad läbi.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teavitame teid, et ukse laius on 15 cm ja kõrgus 20 cm. Soovitame teil oma lemmiklooma mõõta, et teada saada, kas ta saab sisse ja välja ilma raskusteta. Teie lemmiklooma mugavuse huvides soovitame alati planeerida suuremaid mõõtmeid. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
5 sõnumid
Kas see onn sobib kassile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur on mõeldud väikestele loomadele. Kassile jääb see liiga väikeseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
pierre
Tere, Kas te saaksite kinnitada, et see onnike on mõeldud kääbikjänkudele? Ma mõtlen, kui mu jänkud seda närivad, kas see tekitab probleeme värvi ja lakiga? Kas need on kindlasti mittetoksilised? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et see elupaik on spetsiaalselt mõeldud küülikutele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
gisele
mis see pisike varjualune kaalub?? aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See varjualune kaalub umbes 27 kg. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jennifer
Tere, sooviksin teada avause mõõtmeid palun
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Ava on 15 cm lai ja 22,5 cm kõrge. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
clothilde
Tere, sooviksin teada, millele vastab 50 x 30 x 37 cm. Kas see on P x l x k või P x k x l? Tänan ette vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Mõõtmed vastavad pikkusxlaiusxkõrgus Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast