Küsimused, tootearutelud Välikuju looduslikust puidust - 40 cm - Trixie Natura

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
MARIE-THERESE
2 sõnumid
marie-therese fr
tere, kas see sobib kahele 7-aastasele Hermanni kilpkonnale?
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, minu kilpkonn on 4 aastat vana ja talle meeldib oma onn, mille olen asetanud puidust kasvuhoonesse hästi haritud pinnasele, et ta saaks talvituma pugeda, ning hiljem kaetud kuivanud tammelehtedega.
Anne-Marie
1 sõnumid
anne-marie fr
Tere. Artikli 73899 jaoks on märgitud Natura väikeloomade välikuju, looduslikust puidust, mõõtmetega 40 × 20 × 28 cm. Ma näen, et 40 cm on pikkus; kas 20 cm on sügavus ja 28 cm kõrgus? Kas te saaksite mulle öelda ka ukse laiuse ja kõrguse, kuna see on mõeldud kahe noore kilpkonna majaks? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle varjualuse mõõtmed on järgmised: - Pikkus: 40 cm - Kõrgus: 20 cm - Sügavus: 28 cm Uks on 12 cm lai ja 13,5 cm kõrge. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest