natura aed

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Sandra
35 sõnumid
sandra fr

Tere

Ma just ostsin sellel veebisaidil Natura aediku, ülemine võrk on komplektis.

Kas keegi on juba seda toodet kasutanud? Mul ei õnnestu võrku paigaldada; see on vähemalt 10 cm liiga väike ja väike jänes tahab ainult põgeneda... seega pole hetkel võimalik talle aedikut pakkuda, aidake palun, sest üks meie pereliige muutub kärsituks!

Kas kellelgi on õnnestunud see võrk kinnitada nii, et jänes ei saaks välja pääseda?

Tänan kõiki

Sandra

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Sandra,

See võrk sobib koos aiaga 6250/6253. Kas sul on kindlasti üks neist kahest aiast?

Sa pead selle kinnitama väikeste nööridega, mis on võrguga kaasas.

Pärast jääb siiski väike vahe aia ja võrgu vahele (vaata pilti meie veebilehel)

Nägemiseni

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

ja noh, see on kaasa antud, seega on see tavaliselt mõeldud sellega kokku sobima.

ja minu jänes mahub kindlasti läbi aukude. kas on mingi nipp?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest