Küsimused, tootearutelud Ronija Jooksuva Rott Palli
41 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
nathalie
Tere, mul on ostukorv valmis, et valida. Puudub ainult keskmise suurusega hamstripall. Kas arvate, et see on varsti laos tagasi? Aitäh
1 sõnumid
morgane
Ostin gerbilidele mõeldud S-suuruses palli, kuid leian, et see pole üldse sobiv. Nad ei suuda sellega edasi liikuda ja neid veab palli jõud kaasa, ei sobi gerbilidele.
1 sõnumid
alexandra
Tere, ma tahaksin tellida oma küülikule hiigele ruuni, kuid ma arvan, et ma ei saa seda tellida. Kas see on laost otsas? Tänan teid vastuse eest. Lugupidamisega
1 sõnumid
gwendoline
Tere, tahaksin oma tšintšiljale ühe osta, aga ma ei tea, millist suurust valida
1 sõnumid
delcourt
Tere, tšintšiljale tuleb valida kõige suurem, mina valisin keskmise oma degu'de jaoks. Head õhtut, lugupidamisega Amandine
1 sõnumid
lucie
Tere, ma tahaksin tellida Giant suuruses palli rottidele, kuid mul on tunne, et see pole laos saadaval. Kas te saaksite mulle palun kinnitada, et teil on see mudel ikka veel sellises suuruses olemas? Ette tänades, head päeva.
1 sõnumid
sandrine
Tere, soovitan seda artiklit. Meie Juliette, kes on vene hamster, naudib seda väga. Siiski ei tohiks neid tundideks üksi jätta, kuna nad on õrnad väikeloomad. Kasutame seda umbes 15 minutit.
2 sõnumid
sylvia
Tere, olenemata sellest, milline on Runner näriliste treeningpalli läbimõõt, kas vahede kaugused on suuremad või väiksemad sõltuvalt läbimõõdust või on need samad olenemata palli läbimõõdust? Tõepoolest, sooviksin osta suurima, 32 cm, ühe liivahiire jaoks, kuid kardan, et tema jalad või küünised võivad vahede vahele kinni jääda.
1 sõnumid
cyrille
Tere, kas teil on laos hiiglaslikke harjutuspalle? (šinšiljale) Lugupidamisega
1 sõnumid
nadège
Tere, milline suurus sobiks kahe kuu vanusele meriseale, kes kaalub 340 grammi? Palun vastake mulle kiiresti. Lugupidamisega, Rosaia
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me soovitame meriseale suurust Large viitenumbriga 52617. Mida suurem on harjutuskuul, seda parem on see teie lemmikloomale. Ta saab normaalselt seista, ilma et tema lülisamba oleks liigselt pingutatud, eriti kuna ta on kasvufaasis. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
floriane
Tere, palun ärge ostke oma merisigadele selliseid palle, need ei sobi neile ja võivad tekitada probleeme nende selgroole ja jalgadele. Zoomalia, palun, kui armastate loomade eest hoolitseda, lõpetage selliste toodete müümine, kuna see pole paljudele närilistele hea.
3 sõnumid
agnès
Tere, soovin osta kahele liivahiirele treeningpalli, mille läbimõõt on umbes 12 cm. Millise suuruse peaksin valima, et neil oleks mugav. Tänan teid väga teie vastuse eest.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Keskmine suurus peaks sobima teie kahele gerbille. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
laurent
Umbes 12 cm pikkusele gerbilile (ilma sabata) mis suurust peaksin valima? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus MEDIUM sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
wendy
Tere, tahaksin teada, millal saate suuruses L palle? Ootan teie vastust. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode on taas tellimisel saadaval. Ligikaudne tarneaeg on kümme päeva. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
clement
Millis palli anda tšintšiljale? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, peate võtma suurima suuruse (viide 40974). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
corinne
Tere, kas merisea jaoks on 32 cm piisav? Ettetänades vastuse eest
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see treeningkuul on mõeldud pigem väikestele närilistele. Me ei soovita seda toodet meriseale. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
1 sõnumid
sara
Tere, Kas suuruses L palle on peagi müügil? Suurus M on meie rottidele liiga väike. Suurus XL on aga tõenäoliselt liiga suur... Tänan teid vastuse eest, Lugupidamisega, Sara
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei saa me teile praegu konkreetset kuupäeva anda, millal suurus L võib meie veebisaidile tagasi tulla. Lugupidamisega, Zoomalia Madeline
2 sõnumid
isabelle
milline mõõde gerbiilile
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, M-suurus sobib teie lemmikloomale hästi, kuid see sõltub teie soovidest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
158189
Milline suurus võiks sobida liivahiirele?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus M sobiks teie lemmikloomale sobivalt, kuid see sõltub sellest, mida te soovite. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
julie
Tere, mul on Süüria hamster, millise suurusega puuri peaksin ma võtma? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus M peaks sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
21 sõnumid
cécile
Tere, sooviksin teada, millise suuruse (keskmine, suur, hiiglaslik) valida suurele rotile, ette tänades.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei saa teile vastata ilma teie roti tegelikke mõõtmeid teadmata. Soovitame teil oma rotti mõõta ja võrrelda tootelehel näidatud mõõtmetega: S:12 cm läbimõõduga.M:18 cm läbimõõduga.L:25 cm läbimõõduga.G:32 cm läbimõõduga. Lugupidamisega, Sandy Zoomalia'st
1 sõnumid
anais
Tere, kas see pall on minu kääbusküüliku jaoks piisavalt suur?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame teil oma jänest mõõta, et veenduda, et see mahub sellesse 32 cm läbimõõduga ratasse. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
agnès
Tere, kas teil on sarnane toode läbimõõduga umbes 10 cm: mini-hamstrite jaoks? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, See on natuke väiksem: https://www.zoomalia.com/animalerie/balle-d-exercice-pour-hamsters-nains-p-10809.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
florence
Tere; kas giant runner sobib chinchillale ja mis värvi teil seda laos on? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode peaks sobima. Meil on praegu kollased saadaval. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
elena
Tere, kas sfäärikal 32 cm läbimõõduga “Runner Giant” sobib merisigade treeninguks? Ootan teie vastust. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kera on sobiva suurusega teie merisea jaoks. Saate seda kasutada. Lugupidamisega Zoomalia meeskond.
1 sõnumid
isabelle
Tere, minu tütar soovib jalgratturit GIANT. Milliseid värvitoone teil laos on? Ootan teie vastust. Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Meie laos olev Giant jooksumatt on kollast värvi. Kahjuks ei ole meil värvivalikut, see sõltub meie tarnija saadetistest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.