Küsimused, tootearutelud
32 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
noemie
Tere, millist suurust soovitate kahe hiire transportimiseks? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, viitenumber 2849, suurus SMALL, sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
sandrine
Tere, kas saab valida selle transpordipuurile värvi ja mudeli? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kinnitame, et värvid ja mudelid sõltuvad saadavusest, seega ei saa te valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nina
Tere, tahaksin teada, millisele puurile vastavad esimene ja neljas foto? Väike, keskmine või suur?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere,
Värvid sõltuvad meie tarnija tarnest.
Värvid ei erine sõltuvalt kauba suurusest.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Värvid sõltuvad meie tarnija tarnest.
Värvid ei erine sõltuvalt kauba suurusest.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
2 sõnumid
zoé
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik tellida ainult ühe vana versiooni keskmise suurusega transpordikasti kaant? Kui jah, siis mis hinnaga? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kahjuks ei müü me seda osa eraldi varuosana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
violette
Tere, Mis suuruses peaks valima kääbusjänese bélierile? Ette tänades
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Kõik oleneb teie päkapikk-küüliku suurusest. Soovitame valida kas medium või large suurus, olenevalt teie lemmiklooma suurusest. Lugupidamisega, Christelle firmast Zoomalia
3 sõnumid
jenny
Tere, kui ma ühe tellin. Kas ma saaksin praegu vana või uue puuri? Kas see sobib ka küülikule?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, praegu on tegemist uue versiooniga. See puur sobib küülikutele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
mael
tere, tahaksin seda puuri osta, kuid saatmiskulud on 19 eurot. Kas oleks võimalik see mulle tasuta kohale toimetada? Lugupidamisega
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, leiate meie tarne tingimused allpool: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
8 sõnumid
julia
Tere, ma ei saa aru, millisest mudelist jutt käib, sest teie fotodel näen kahte erinevat mudelit. Millisele neist see vastab?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Fotod 1 ja 4 vastavad vanale mudelile, mis meil laos on, kuid uued puurid, mida me saame, vastavad uuele disainile (foto 2 ja 3). Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
2 sõnumid
alexandre
Tere, Kui suur on Korea orav? Lugupidamisega,
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me saame soovitada teile suurimat, et tal oleks mugav ja et tema sabal oleks piisavalt ruumi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
alexandre
Tere, Mis suurused on Korea oraval? Lugupidamisega,
1 sõnumid
monique
Tere, milline on umbes 30 cm pikkuse ja 16 cm laiuse kääbusküüliku suurus?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teile suurust Large. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
bryana
Tere, milline suurus sobiks minu meriseale? Mõtlesin, et võib-olla keskmine
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Keskmine suurus peaks tõepoolest sobima. Palun kontrollige, kas teie näriline mahub M ja L kasti mõõtude järgi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-marc
Tere, mul on 2 liivahiirt, millise neist kolmest suurusest peaksin valima?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, keskmine peaks teie liivahiirtele sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
8 sõnumid
sandra
Tere, milline neist kolmest suurusest sobib hamstrile
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus SMALL sobib loomadele nagu hiired, hamstrid, gerbiilid ja väiksed rotid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
anais
Tere, kas saaksite mulle öelda, mis värvi on ALADINO Large'i transpordipuur? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, me ei saa teile värvi tagada, see sõltub tarnija tarnetest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
emilie
Tere, millise suuruse peaksin võtma täiskasvanud rotile? Tänan
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teie lemmiklooma mugavuse huvides võite valida suure mudeli. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
nathalie
Tere, milline kolmest mudelist sobiks kõige paremini kääbusküülikule? Tänan ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, suurus L mudel sobiks paremini. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond