Küsimused, tootearutelud

32 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
noemie
1 sõnumid
noemie fr
Tere, millist suurust soovitate kahe hiire transportimiseks? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, viitenumber 2849, suurus SMALL, sobib. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sandrine
1 sõnumid
sandrine fr
Tere, kas saab valida selle transpordipuurile värvi ja mudeli? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kinnitame, et värvid ja mudelid sõltuvad saadavusest, seega ei saa te valida. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nina
1 sõnumid
nina fr
Tere, tahaksin teada, millisele puurile vastavad esimene ja neljas foto? Väike, keskmine või suur?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,
Värvid sõltuvad meie tarnija tarnest.
Värvid ei erine sõltuvalt kauba suurusest.
Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
Zoé
2 sõnumid
zoé fr
Tere, sooviksin teada, kas on võimalik tellida ainult ühe vana versiooni keskmise suurusega transpordikasti kaant? Kui jah, siis mis hinnaga? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kahjuks ei müü me seda osa eraldi varuosana. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Violette
1 sõnumid
violette fr
Tere, Mis suuruses peaks valima kääbusjänese bélierile? Ette tänades
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Kõik oleneb teie päkapikk-küüliku suurusest. Soovitame valida kas medium või large suurus, olenevalt teie lemmiklooma suurusest. Lugupidamisega, Christelle firmast Zoomalia
Jenny
3 sõnumid
jenny fr
Tere, kui ma ühe tellin. Kas ma saaksin praegu vana või uue puuri? Kas see sobib ka küülikule?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, praegu on tegemist uue versiooniga. See puur sobib küülikutele. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
mael
1 sõnumid
mael fr
tere, tahaksin seda puuri osta, kuid saatmiskulud on 19 eurot. Kas oleks võimalik see mulle tasuta kohale toimetada? Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, leiate meie tarne tingimused allpool: https://www.zoomalia.com/information/avantage/ Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Julia
8 sõnumid
julia fr
Tere, ma ei saa aru, millisest mudelist jutt käib, sest teie fotodel näen kahte erinevat mudelit. Millisele neist see vastab?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Fotod 1 ja 4 vastavad vanale mudelile, mis meil laos on, kuid uued puurid, mida me saame, vastavad uuele disainile (foto 2 ja 3). Parimate soovidega, Sandy Zoomaliast
Alexandre
2 sõnumid
alexandre fr
Tere, Kui suur on Korea orav? Lugupidamisega,
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me saame soovitada teile suurimat, et tal oleks mugav ja et tema sabal oleks piisavalt ruumi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Alexandre
2 sõnumid
alexandre fr
Tere, Mis suurused on Korea oraval? Lugupidamisega,
Monique
1 sõnumid
monique fr
Tere, milline on umbes 30 cm pikkuse ja 16 cm laiuse kääbusküüliku suurus?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teile suurust Large. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Bryana
1 sõnumid
bryana fr
Tere, milline suurus sobiks minu meriseale? Mõtlesin, et võib-olla keskmine
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Keskmine suurus peaks tõepoolest sobima. Palun kontrollige, kas teie näriline mahub M ja L kasti mõõtude järgi. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
jean-marc
1 sõnumid
jean-marc fr
Tere, mul on 2 liivahiirt, millise neist kolmest suurusest peaksin valima?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, keskmine peaks teie liivahiirtele sobima. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Sandra
8 sõnumid
sandra fr
Tere, milline neist kolmest suurusest sobib hamstrile
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus SMALL sobib loomadele nagu hiired, hamstrid, gerbiilid ja väiksed rotid. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
ANAIS
3 sõnumid
anais fr
Tere, kas saaksite mulle öelda, mis värvi on ALADINO Large'i transpordipuur? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, me ei saa teile värvi tagada, see sõltub tarnija tarnetest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Emilie
2 sõnumid
emilie fr
Tere, millise suuruse peaksin võtma täiskasvanud rotile? Tänan
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie lemmiklooma mugavuse huvides võite valida suure mudeli. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
nathalie
6 sõnumid
nathalie fr
Tere, milline kolmest mudelist sobiks kõige paremini kääbusküülikule? Tänan ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, suurus L mudel sobiks paremini. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest