Näriline/Hiir
Tere õhtust, täna tahtsin osta väikese maiuspala oma kahele hiirele, need on "Complète Crock Berry". Muidugi mõtlen neile seda anda 1 kord päevas ja 2 korda nädalas, sest ma ei tea, kas see on neile hea.. ja ma pole palju teavet saanud.. Tahtsin teada, mida te sellest arvate ja millised maiustused või toidud (pood/puuviljad/köögiviljad) võiks neile head olla. Ja viimane küsimus: mõnikord löövad mu kaks hiirt sabaga, kas see on normaalne? Olen internetist lugenud, et see pidavat olema stress, nii et siis jätan nad tund aega rahule. Nad teevad seda harvem, sest nad hakkavad mulle ronima, käe peale minema, mis mind väga üllatab, kuna nad olid väga kartlikud. Soovin teile head õhtut või päeva ☺.
Tere,
Soovitan vältida igasugust toitu, kus on kirjas "Täielik". Peaksite ostma 100% naturaalsete koostisosadega maiuseid, näiteks porgandist või banaanist... Kontrollige kindlasti koostist: seal ei tohi olla taimset päritolu kõrvalprodukte, soja, teravilju, rasvu, pagaritooteid ja eriti mitte parabene.
Teie teise küsimuse puhul proovige mõista, mis neid stressi tekitab. Kui näete tõelisi muutusi tema käitumises, pöörduge oma N.A.C loomaarsti poole (Uued Koduloomad = närilised ja väikesed imetajad, roomajad, linnud...)
Loodan, et sain teid aidata!
Tänan vastuse eest. Kaalu järgi on nad heas seisus ja käitumise poolest samuti. Nad on terved, sest minu emane oli tiine. Loomapood ei tahtnud neid tagasi võtta, kuigi ta oli seal tiine. Hoidsin pojad endale, sest neil, kes neid tahtsid, olid nad mõeldud madudele. Sel nädalal eraldan isased ja emased. Praegu on kõik korras.