Küsimused, tootearutelud Väline puidust koerakuut Black Cléo koertele ja kassidele ZOLIA

36 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Cindy
1 sõnumid
cindy fr
Tere, millist suurust soovitate labradorile? Aitäh
Béatrice
2 sõnumid
béatrice fr
Tere, võtke XXL.
Vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Xxl ma arvan, et see on parim suurus, et ta saaks pikali heita kogu oma pikkusega
Elsa
2 sõnumid
elsa fr
Tere, mul on labrador ja ma võtsin selle XXL suuruses koerakuudi
Laure
1 sõnumid
laure fr
Soovitan teil kindlasti mitte neilt koerakuuti osta, halva kvaliteediga ja ebakindel!!
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Cindy,Vastan teie päringule.Soovitan tõepoolest XXL suurust, mis võimaldab teie labradoril end võimalikult mugavalt tunda.Olen teie jaoks olemas ja soovin teile head päeva, Coralie Zoomaliast
Zoomalia
287 sõnumid
zoomalia fr
Tere Laure,Võimalik, et olete saanud defektse eseme. Mul on sellest äärmiselt kahju.Selleks et teid võimalikult hästi aidata, kutsun teid üles võtma ühendust meie klienditeenindusega, kasutades vormi, mis on saadaval "Minu konto / Klienditeenindus".Meie nõustajad annavad teile vastuse ja lahenduse pärast teie pöördumise saamist.Ilusat päeva,Coralie Zoomaliast
MARLENE
2 sõnumid
marlene fr
Tere, millist ukse viidet saan selle niši jaoks suuruses L kohandada?
Bastien
1 sõnumid
bastien fr
Tere, mul on peagi 8-kuune malinois kodus ja ma tahtsin teada, millist suurust kuuti võtta? Ma mõtlesin suurusele L Aitäh ja ilusat päeva.
Béatrice
2 sõnumid
béatrice fr
Võtke xxl, see jääb liiga väikeseks
Clara
1 sõnumid
clara fr
Tere, mul on American Bully XL ja ma kõhklen XL-i või XXL-i vahel, mida te soovitate? aitäh :)
MARLENE
2 sõnumid
marlene fr
Tere, millist suurust soovitaksite inglise kokkerspanjelile? Ta on hetkel 8 kuud vana, kuid sooviksime, et see sobiks talle ka täiskasvanud suuruses.
Emilie
1 sõnumid
emilie fr
Tere õhtust, mul on beagle ja tal on suurus M, mis on täiuslik. Ja ma arvan, et täiskasvanud vanuses on see suuruse poolest umbes sama.
Olivia
3 sõnumid
olivia fr
Tere, Millist suurust peaksin võtma täiskasvanud basset koera jaoks? L või XL? Ja kui paksud on vaheseinad? Kas 1,2 cm nagu AKIRA kuudil? Suur tänu teie vastuse eest.
Julien
1 sõnumid
julien fr
Tere, soovitan teile XL-i. Ma ise võtsin L-i ja see on malinoisi jaoks üsna paras.
Angélique
1 sõnumid
angélique fr
Tere. Mul on borderkolli. Millist suurust te soovitate võtta? Ta kaalub praegu 14 kg, kuid on alles 5-kuune. Suur tänu.
Elodie
1 sõnumid
elodie fr
Tere, soovin osta rotveilerile koerakuuti, millist suurust te soovitate?
Julie
1 sõnumid
julie fr
Tere, mõni aeg tagasi ostsin oma rottweilerile musta Cléo XXL-i. Suurus sobib talle hästi (ta on normaalse kehaehitusega ja kaalub umbes 45 kg). Pean vaid soovima, et ta eelistaks pigem sisse minna kui servadest näksida...
Magali
1 sõnumid
magali fr
Rotti jaoks tuleb võtta XXL, võtsin XL bauceroni ristandi jaoks, see on napilt paras, kuid siiski väga kena kuut ja lihtne kokku panna.
REGINE
2 sõnumid
regine fr
Teie koera jaoks on vaja XXL suuruses kuuti, kuna ta kaalub 45 kg. Mina valisin XL suuruse, minu bordercollie kaalub 22 kg. Kuut on väga kena puidust, kahepoolse katusega ja mis kõige tähtsam, see on maapinnast kõrgemal. Alguses ta ei tahtnud sinna minna, aga nüüd on ta oma meelt muutnud ja läheb sinna päeva jooksul lõunauinakut tegema. Ma ei sunni teda, ta on 11-aastane ja varem elas ta koos Saksa linnukoeraga kennelis.
Catherine
1 sõnumid
catherine fr
Tere, kui suur on palun foksterjer? Aitäh
REGINE
2 sõnumid
regine fr
võtke temalt XL ära, tal on rohkem ruumi
Micheline
2 sõnumid
micheline fr
Minu taksi jaoks valisin M suuruse, see sobib väga hästi.
Léa
1 sõnumid
léa fr
Tere, ostsin oma kahele ameerika bully'le XXL suuruses koerakuudi, nad kaaluvad kokku 70 kg... lol see on ideaalne, pakk kaal 30 kg.
Vickye
1 sõnumid
vickye fr
Tere. Minu koer on bretooni spanjeli tõugu ja valisin suuruse L, see sobib ideaalselt
Jean-Marc
2 sõnumid
jean-marc fr
Mul on ohutuse tagamiseks munsterlander, hankida XL suuruses koerakuut.
vanessa
1 sõnumid
vanessa fr
Tere, millist suurust võtta korsiinu ja spanjeli ristandkoera jaoks, kõhklen suuruse L ja XL vahel, aitäh. ;)
jean
1 sõnumid
jean fr
Meil on kääbuspinšer ja ostsime talle S suuruses kuudi, mis sobib ideaalselt, kuid võib-olla sellepärast, et ta on juba 9-aastane ja pole kunagi kuuti omanud, või töödeldud puidu lõhna tõttu ei ole võimalik teda sinna sisse panna, isegi mitte ühe oma padjaga. Kui me paneme ta kuuti, siis ta vastustab seda ja väljub kohe, justkui oleks seal tuli. Proovime hiljem uuesti.
christian
1 sõnumid
christian fr
Vabandust, aga ma ei saa teid aidata, sest kasutan seda robotniiduki varjualusena
Jean-Marc
2 sõnumid
jean-marc fr
TerePalun xl minu jaoks mul on 4-kuune väike münsterlandi kutsikas, tal on palju ruumi
Nordine
1 sõnumid
nordine fr
Tere, näib, et XL suurus sobib hästi. Meil on see suurus Maliinoisile.
Bertrand
2 sõnumid
bertrand fr
Mul on 30 kg Itaalia hagijas ja XL suurus sobib talle suurepäraselt. Tal on piisavalt ruumi, et püsti seista ja sees pöörata. Ärge kartke võtta suurem suurus, sest kihi paksus tõuseb kiiresti sissepääsu ette jne. Paigaldasin just läbipaistvatest plastiklõigetest valmistatud külmakaitse sissepääsu ette. Kui koer jääb õue, on see minu arvates kasulik.
Ange
3 sõnumid
ange fr
Tere, millist suurust soovitate Jack Russell Terrierile? Ta on praegu kutsikas, kuid tahaksin, et see sobiks ka täiskasvanuna. Aitäh ☺️
Bourrelly
2 sõnumid
bourrelly fr
Jack Russelli jaoks peaks minu arvates S suurus piisama. Need on koerad, kes jäävad väikesteks.
Alix
1 sõnumid
alix fr
Tere õhtust, meil on 5-aastane Jack Russel ja valisime suuruse M. Suurus on ideaalne, seal on ruumi ka väikese padja jaoks, et see oleks mugavam
Sandrine
2 sõnumid
sandrine fr
Mis on musta Zolia Cléo välistaru suurus M kaal?
Bourrelly
2 sõnumid
bourrelly fr
Nii et ma tea suuruse M kohta, kuid suuruse L puhul oli märgitud, et see on 17 kg.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest