Mul on kahetsus seoses Délice'i surmaga
Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
corinne
Tere, Delice, mu kass, hakkas kannatama stomatiidi all umbes 10-aastaselt, 2018. aastal. Viisin ta hambakivi eemaldama. Kuid nädal hiljem oli halb lõhn tema suus tagasi, kuid ta sõi. 2019. aastal oli Delice jälle halbade enesetunnustega, seega teine hambakivi eemaldamine. Lõhn tuli tagasi 2 kuud hiljem. Delice jätkas oma väikest elu. 2021. aastal taas hambakivi eemaldamine, sest Delice’i tervis halvenes. Seekordne loomaarst ütles, et seal on juur, mida ta ei suutnud eemaldada ja et see kukub ise välja. Mu abikaasa oli skeptiline, kui ma talle seda ütlesin. Delice oli siis 13. Mu abikaasa arvas, et Delice oli väsinud aeg-ajalt ja kõhnus. Ta sõi, aga veidi vähem. Arvasin, et see tuleneb tema vanusest ja kartsin teha taas hambakivi eemaldamist. Mu abikaasa arvas, et juur ei saa välja kukkuda. Usaldasin loomaarsti. Halb lõhn oli tagasi nädal pärast hambakivi eemaldamist. Selle aasta oktoobris ei söönud Delice enam ja kaotas kaalu. Samas toodi talle antibiootikume, eriti midagi väga veetavasti veetavasti vedita lim, kui arvel ba edelmitud limtetiitialdasime, limta veeta limtetiitiäksi veeta lim lim lim limtiitiitaisja esjasse veeta limim lim lim limim limim limim limim lim limi limitiitiitiitiitiitentiallyints editallle limitiallylimide lim lim limitsiimenciimennüüd oli lõhn läinud. Aga Delice’i kehakaal oli taas langenud. Tuleb teada, et Delice kaalus 2 kg 100 viimasel hambakivi eemaldamisel (teadaolevalt on selles kabinetis 3 veterinaari). Mu kass oli muutunud kõhetuks. Kutsusin kiirabi arsti, sest Delice oli halvas seisukorras. Ta ütles meile, et Delice’il on seennakkus suus ja et ta on kaotanud lihasmassi. Me ei tahtnud meie kassi eutaneerida ja soovisime palliatiivset ravi, et ta lahkuks kannatamatus oma tavapärases kohas oma vanemate kõrval. Delice lahkus sel aastal novembri 29. päeval, minu sünnipäeva päeval 16-aastaselt. Ta igatseb meid väga. Ta oli graatsiline, õrn, lahke. Ta oli minuga väga kiindunud. Ta jutustas palju minuga. Me olime väga lähedased. Süüdistan ennast, et ma ei kuulanud oma abikaasat, et unustasin oma tütart, sest ta oli minu väike poolik. Kui ma oleksin eelmisel aastal või isegi selle aasta alguses teinud vajalikud sammud, oleks see juur eemaldatud varem ja infektsiooni poleks olnud ja Delice oleks veel siin. Ma palusin oma deliitsiini andestust enne tema lahkumist. Ta vaatas mind ja proovis ikkagi öelda midagi, kuigi hääl ei tulnud enam välja tema suust. Ma armastan teda üle kõige maailmas ja ta jätab suure tühimiku. Kui on midagi veel kuskil, loodan, et tal on hea.