Mu jänes hammustab!!! ABI PALUN

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
baptiste
1 sõnumid
baptiste fr

Tere õhtust, mu küülik närib oma puuri, kuigi ma panen talle puidu, et ta hambaid hooldada! Kas see on normaalne või mitte? Ja kui ma üritan teda kinni püüda, teeb ta mingit urisemise häält ja hakkab hammustama, nii et ma kardan teda kätte võtta... palun andke nõu! Vastake palun

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere,

Võib-olla on su jänes stressis, kui su jänes uriseb, siis see tähendab, et ta ei taha, et teda kätte võetakse.

Soovitan proovida erinevatel kellaaegadel, et näha, kas ta on rohkem valmis kallistama.

Kui oled mures, ära kõhkle helistada veterinaararstile ja küsida professionaalset nõu.

Peatse kohtumiseni

sabrina
80 sõnumid
sabrina fr

tere õhtust,

väike visiit veterinaari juurde oleks hea, sest agressiivne jänes, kes hammustab, võib kannatada valu käes.

samuti võib ta olla territoriaalne, mistõttu ta sinu saabudes uriseb.

anna meile teada, kuidas läheb

:)

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest