Mu emane küülik on tiine!!

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Théo
2 sõnumid
théo fr

Tere, mu emane küülik on tiine ja tahaksin teada, kui kaua läheb aega, enne kui ta pojad ilmale toob? Mida ma peaksin tegema enne ja pärast poegimist? Kuidas teada saada, et küülik on tiine, millised märgid seda näitavad? Tänan teid juba ette vastuste eest. Nägemiseni!

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere, Théo,

Kutsun sind lugema Jasoni postitust (tiine jänes?), sest päris paljud on vastanud ja leiad vastuse kõigile oma küsimustele!

Loodan, et sul on palju ilusaid väikseid beebisid!!!

Tsau!

dylan
18 sõnumid
dylan fr

Tere Théo, kas oled kindel, et su emane jänes on tiine?

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

Tere, kui arvad, et su lemmikloom on peagi poegimas (umbes 31 päeva pärast)

puhasta puur enne tähtsat päeva, sest pärast seda pole see mõeldav (esimestel aegadel) ei tohi poegi häirida ega puudutada ja kui koristamine on vältimatu, tuleb neile pesa jätta.

Tuleb lihtsalt üks asi teha! Anna uut ema toidule ja joogile ning jäta ta rahule.

Edu soovides

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest