Mu boamadu ei söö enam!
Tere kõigile,
Ostsin juuni alguses Hogg Islandi boa, söötmisega polnud probleemi, kuni härra ei tahtnud enam külmutatud hiiri. Seejärel läksin üle elusatele hiirtele kord nädalas. 2 kestumist ja 4 kuud hiljem keeldub härra söömast, olgu need siis surnud või elusad.
Niiskus, temperatuur: Ok, parasiite pole, hingamisprobleeme pole...
On kellegil soovitusi? Mul on kogemusi pika paastumisajaga minu püütoniga, kuid pole kunagi kuulnud sama nähtust boade puhul...
Hakkan muretsema, sest tema selgroo kohal hakkavad tekkima vaod, mis viitab, et ta kaotab kaalu...
Tänud nõuannete eest
P.
Tere,
Talvisel ajal on võimalik, et ta ei toitu enam ja vähendab oma aktiivsust. See on isegi normaalne. Enamik minu colubrideid söövad peaaegu üldse mitte või üldse mitte ja liiguvad vähem. Kui aga näeme tema lülisammast ja see polnud varem nii (mis oleks viidanud alatoitumusele), siis tähendab see, et ta kaotab liiga kiiresti. Sel juhul tekitab see mulle mõtteid võimalikest sisemistest parasiitidest... Mida tuleb teha võimalikult kiiresti: kui on väljaheited, siis võtta need värsked ja viia loomaarsti juurde 24/48 tunni jooksul (säilitada külmas väikeses plastpotis), vastasel juhul viia loom võimalikult kiiresti. See võib olla põhjustatud stressist; hiirest; mitte-NC loomast jne. Kontrollige seda võimalikult kiiresti.
Lugupidamisega
J.