Morelia Metcalfei

8 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Adeline
5 sõnumid
adeline fr
Tere! Ma kavatsen peagi soetada väikese juveniilse Metcalfei ja sooviksin teada, kuidas oma terraariumi (exo terra 60x45x45) soojendada. Minu probleemiks on 10 cm pragu ühes nurgas, seega pole ma liiga vaimustunud küttekaabli või -matiga. Samas tahaksin ma teda öösel jälgida, nii et kaalun kuusooja lambi (kas küttefunktsiooniga või mitte, teades, et pean hoidma temperatuuri vahemikus 22–26°) kasutamist. Samuti olen mõelnud keraamilise lambi paigaldamise peale, kuid olen lugenud, et see kuivatab liiga palju õhku ja soojendab pigem terraariumi kui konkreetset piirkonda. Ei plaani kasutada valgustust, sest minu ruum on hästi valgustatud (ja ka piisavalt soojendatud, kuid pean siiski saavutama 32° kuumas tsoonis). Tean, et see pole parim selgitus, kuid ma ei soovi ka tellida kümneid erinevaid asju! Mida soovitate kütte ja öövalgustuse osas sellele terraariumile? (väga lühidalt ja lihtsalt!=) Suur tänu vastuste eest!
céline
38 sõnumid
céline fr

Tere,

Kui sinu terrarium on 10 cm ulatuses katki, siis kas sa plaanid seda mitte vahetada? Vastasel korral ei ole sul mõtet kütteseadet ja valgustust osta. Sa saad osta terve terrariumi...

Adeline
5 sõnumid
adeline fr
Öö, noh, see on klaasi paksusest pooleks lõhenenud, see on uus, ma pole seda kunagi kasutanud, lisaks tundub pragu sees, aga mitte klaasplaadi välisküljel, ma ei hakka selle pärast seda vahetama. (Ma ütlesin 10 cm, kuid see on veidi liialdatud!)
Adeline
5 sõnumid
adeline fr
Noh ma proovisin kraapida ja see ei ole pragu, vaid must silikoonniit, mis oli nii õhuke, et jättis puudutamisel prao mulje. Nii et jah .. Mida te soovitate kütteks?
céline
38 sõnumid
céline fr

Kas nägid terrariumiga soovitatud lampi? see on https://www.zoomalia.com/animalerie/support-de-lampe-a-pince-glow-light-maxi-p-581.html

See sobib ideaalselt sinu terrariumile, pakkudes soojust ja valgust.

Kui eelistad öiseid vaatamisi, siis soovitan seda: https://www.zoomalia.com/animalerie/lampe-infrarouge-a-chaleur-p-9465.html.

Sinu otsustada, mis kõige paremini sobib ;-)

Adeline
5 sõnumid
adeline fr
Valgustusrammi jaoks plaanisin ka seda! Kütteks soovitad sa infrapunalampi? (Mõtlesin sellele ka, aga kuna tahtsin panna väikese sinise LED-i, siis küsisin endalt, mis värvi see mulle annab lol, nii et jah, muidu ühendaksin selle soojendava vaibaga ja öösel oleks ainult vaip ja väike sinine LED). Kas see sobiks teie arvates? Tänan vastuste eest!
céline
38 sõnumid
céline fr

Ah jah, muidugi saad ka sina!!

Tee, nagu eelistad oma dekoratsiooni jaoks

Adeline
5 sõnumid
adeline fr
Suur aitäh teie vastuste eest ;)
céline
38 sõnumid
céline fr

Pole probleemi, a+

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest