Küsimused, tootearutelud Enclos modulable pour rongeurs HAMIFORM Modul'Home

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Laurie
1 sõnumid
laurie fr
Tere, fotol on lisapaneelid 50 cm laiad, aga teie kirjelduses on kirjas, et mõõdud on 120 cm ehk 60 cm. Millised on mõõtmed, palun?
Lea
1 sõnumid
lea fr
Tere, sooviksin teada, kas ostes kuue küljega aediku ning lisaks laienduspaketi (2 lisakülge), saame aediku ehitada kaheksanurkseks ning kas maapinnale paigaldatav kaitsekate on piisavalt suur, kui aedik ehitatakse sellisel viisil. Aitäh, ootan teie vastust.
laure
1 sõnumid
laure fr
Tere, ma mõtlesin, kas jänes ei kavatse üle hüpata, kui ta ronib onni otsa ja pääseb sel viisil tarast välja...
audrey
1 sõnumid
audrey fr
Tere, minu jaoks ei hüppa küülik, kuid ma olen puuri kardinast kaugemale viinud, et ta ei saaks neid kätte! Tavaliselt on nii, et kui küülik tahab välja tulla, tuleb ta puuri ukse juurde, aga ei ürita hüpata.
Pascale
2 sõnumid
pascale fr
Tere, vabandust, aga ma ei saa aru, mida me siis 19 euro eest saame? Ette tänades
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere Pascale,Teil on toodete üksikasjad ja nende hinnad aediku foto all. Mida tuleb mõista: alates 19,99 €, saate näiteks heina söödaraami VÕI riputatava söödaküna. Ainult kaitsematt maksab 18,99 €, aedik koos 6 kohandatava paneeli + kaitsematt maksab 149,99 € (ilma teiste tarvikuteta) jne.Parimate soovidega,Céline Zoomaliast.
Pascale
2 sõnumid
pascale fr
Aitäh, Céline
LÉA
1 sõnumid
lÉa fr
Tere, ma tahaksin teada, kas kõik on aias sees või mitte? Aitäh
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Tere, saate osta tarandiku kas koos vaibaga või ilma, aga kui soovite aeda laiendada, on olemas lisapaneelid, mida müüakse kahe kaupa. Kui soovite lisatarvikuid, nagu liivakast, maja, heinariiul... Need müüakse eraldi. Iga hinna juurde tuleb eraldi vaadata, et teada saada, millisele lisatarvikule see vastab.
Anthony
3 sõnumid
anthony fr
Tere, kõik müüakse eraldi, kui ma saan teile nõu anda, ärge võtke liivakasti ja heina hoidjat, sest need pole heina jaoks kuigi head. Parem on võtta pall. Muidugi, park on suurepärane, meie jänes naudib seal olemist täiel rinnal.
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Tere Anthony,Miks mitte võtta liivakasti? Sinna mahub hõlpsasti kaks küülikut sisse? Mul on mänguküülik ja Burgundia ja jänesega ristand, kes elavad koos ja sooviksin neile kahele puuri, kuid ma ei tea, kas sellest piisab või kas oleks kindlasti vaja pikendust võtta...
Anthony
3 sõnumid
anthony fr
Tere Prescilia. Kuna meie jänes ei olnud väga suur, sattus ta sagedamini kõrvale kui sissepoole. Ausalt öeldes hoidsime teda ainult 3 päeva.
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
hästi, tänan teid tagasiside eest. Kasutaksin juhust, et küsida teie arvamust. Mul on praegu kodus 2 küülikut (üks 6-aastane toy, kes kaalub umbes 800-850 g ja teine varsti 2-aastane jänese segu, kes kaalub veidi alla 3 kg). Nad elavad koos. Praegu on nende koduna kahekordne Ferplasti puur mõõtmetega 120x60. Kuid selle puhastamine on tõeliselt tülikas ja see korruse süsteem on neile veidi keeruline. Olen mõelnud neile varjualuse hankimisele. Ma mõtlesin, kas maja sobiks minu suurele küülikule või oleks see liiga väike? Kui ma võtan selle varjualuse + laienduse, et saavutada 120x120, kas see oleks piisav? Samuti on mul kahtlusi 50 cm kõrguse osas, arvan, et see on veidi madal, mis on teie arvamus? Kas oleks võimalik põhja turvata? sest mul on ka kaks koera ja kass ning ma ei taha, et nad küülikuid häiriksid. Tänan teid ette tagasiside eest. Sellele tuginedes otsustan, kas võtan selle või otsin teise.
Anthony
3 sõnumid
anthony fr
Meie küülik kaalub alla 2 kg ja mahub kenasti majakesse, kuigi kõrguse osas on meil ka 2 kassi ja koer ning nendega läheb kõik hästi. Kuid tõsi on see, et see ei ole eriti kõrge. Meie jaoks on see ideaalne aedik, aga kahe küüliku jaoks ma ei tea, kuidas see sobiks.
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Okei, ma vaatan seda, aitäh
Léa
1 sõnumid
léa fr
Tere, ma tahaksin saada teavet, palun. Kui me ostame aediku ja vaiba hinnaga 159 eurot, kas saame ainult seda? Kas see on korrektne? Aitäh palju.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest