Minu küülik on maiasmokk!

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Inès
25 sõnumid
inès fr
Tere kõigile, mul on selline mure, et mu jänes on tõeline ahnepäits. Nimelt probleem on selles, et ta sööb ainult oma graanuleid, kuni neid enam pole, ja alles siis hakkab ta oma heina sööma, või iga kord kui ma talle heina panen, kisub ta selle kõik oma allapanule ja siis enam heina polegi.
Inès
25 sõnumid
inès fr
Jah, kui see võib aidata, siis minu küülik on pildil olev, ta on 2 kuud ja üks või kaks nädalat vana, see on muidugi emane ja tema nimi on Rubis, tegemist on kääbusküülikuga.
Delphine
10 sõnumid
delphine fr

Tere,

Ainult graanulite söömine on küüliku jaoks väga halb...

Alustage nende märkimisväärse vähendamisega, asetage hein heinasõime (proovige erinevaid heinasi, küülikud võivad olla väga valivad!). Seal on palju erinevaid heinasid erinevate maitsetega, kõige parem on varieerida. Tasapisi saate tutvustada rohelist köögivilja ja puuvilju ning porgandeid tervislike maiustustena.

Ärge muretsege, ta ei näljuta end! Pakkuge talle tasapisi erinevaid asju, et teda hästi harjutada, nagu lapse puhul. Ja andke talle vähem graanuleid ning ainult ühel päeval, näiteks hommikul.

Mul on isiklikult kaks väikest küülikut, nad toituvad 100% looduslikult, see tähendab rohtu/heina/rohelist köögivilja ja mõned puuviljad maiustusteks. Neil läheb väga hästi, söövad kõike ja tänu sellele dieedile pole neil kunagi olnud seedimis- ega hambaprobleeme.

Kuid olge ettevaatlik, et oma noore küüliku toitumisharjumusi väga aeglaselt muuta, jälgige väljaheiteid.

Inès
25 sõnumid
inès fr
Suur tänu teie vastuse eest! Tegelikult, kuna ilm oli ilus, oli ta aias ja sõi palju rohtu, nii et ma ei andnud talle palju muud, sest rohust piisas. Mul on olemas ka heinaalus ja ta sööb sellest nüüd veidi rohkem kui varem. Ootan, et ta saaks suuremaks, enne kui alustan köögiviljade andmisega. Kuid mu isa andis talle porgandi ning kui ma kell 17 koju jõudsin, oli porgand juba otsas. Nii et ta sööb palju rohtu, heina ja veidi graanuleid, seega arvan, et olukord paraneb. Tänan väga teie abi eest, see aitas mind palju.
Delphine
10 sõnumid
delphine fr

Okei, rohi sobib hästi, kahe kuu vanuselt võib ta hakata julgelt kõike sööma, kui kõik toidud on väga järk-järgult sisse viidud. 

Inès
25 sõnumid
inès fr
Aitäh, ma järgin teie nõuandeid

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest