Minu küülik ei taha oma puurist välja tulla.. probleem?

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Justine
1 sõnumid
justine fr

Tere,

Minu 10-nädalane kääbusjänku läheb kohe oma puuri tagasi, kui pakun talle väikest võimalust väljapoole puuri minna. Alguses, kui me ta saime (8-nädalaselt), tundis ta huvi oma puuri väliste alade uurimise vastu (kuid mitte liiga kaugele), kuid ühel päeval ehmatas ta ära, kui väike kartong libises, kui ta üritas sellele ronida.

Sellest ajast, hoolimata sellest, et jätan puuri terveks päevaks lahti, ei ürita ta välja tulla, ta vaatab natuke üle oma puuri latide, aga peatub seal.

Mida saaksin teha, et teda rahustada ja julgustada teda oma puuri väliselt liikuma?

Pealegi ei meeldi talle praegu puurivälised kaisutused, aga puuriga on see vastupidi - talle väga meeldib, kui keegi teda silitab, ja ta võib seda tundide kaupa nautida.

Tänan ette

Vincent
1 sõnumid
vincent fr

Tõenäoliselt ei taha ta hetkel välja tulla, see võib mõnda aega kesta. Emastel küülikutel võib iseloom muutuda (indlemise ajal).

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Justine,

tõepoolest, kartongist põhjustatud hirm pidi talle jätma halva mälestuse. Lisaks on küülikud loomult väga stressis olevad loomad.

Võite teda rahustada, piirates tema liikumisala. Võite jätta puuri lahti ja panna väikese aia nagu see https://www.zoomalia.com/animalerie/parc-colore-pour-rongeur-p-20609.html,

või leida esemeid, mille abil see teha.

Kui liikumisala on väiksem, tunneb ta end turvalisemalt. Seejärel saate ala järk-järgult suurendada ja ta peaks tasapisi oma enesekindluse tagasi saama. Meelitage teda puurist välja väikeste maiuste või köögiviljadega, mis talle meeldivad.

Head päeva

Elodie Zoomaliast

Delphine
10 sõnumid
delphine fr

Tere, 

Ma liitun Vincent_B-ga, ta peab olema alustamas oma puberteeti ja oma puuri, territooriumi "kaitsmine" on ilmselt hetkel tema prioriteet. Võib-olla saate teda meelitada välja näiteks toiduga. 

Ta on teie juures olnud vaid lühikest aega, laske tal jätkuvalt enesekindlust koguda nii enda kui teie suhtes, kõik peaks iseenesest paika loksuma. 

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest