Minu hamster ei tunne end hästi.
10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
5 sõnumid
maria
Tere, sooviksin mõningaid arvamusi saada.. On möödunud 1 nädal sellest, kui võtsin enda juurde oma vene hamstri, kes on umbes 2 kuud vana. Umbes 4 päeva on tal väikese nina peal olnud vähe karvu.. ta sügab end palju (eemaldasin heina, kuna nägin mõnel saidil, et on suur lesta oht..) ja ta piiksub palju, kui oma majast välja tuleb (ma äratan ta ise üles, sest ma ei näe teda kunagi, kuna ta pole hästi.) Ta tuleb välja vaid öösel, et oma rattas mängida, sööb ja teeb oma asju oma majas, mis tundub imelikuna minu arvates.. see kõik teeb mulle muret.!
13 sõnumid
isabelle
Tere, teie hamster on korras, kui ta sööb, joob ja teeb oma pisikesed vajadused. Minu oma magab päeval veidi, käib harvem, kuna talvitub sel ajal. Vahetage laastusid ja jälgige lihtsalt tema väikest nina. Aga ta mängib öösel ja sööb, kõik on korras. Ta peab ka oma keskkonnaga harjuma. Laastudest soovitan Landes'i pehmelaaste. Pole kunagi olnud probleeme Landes'i laastudega ja hind Zoomalia's on ka hea.
5 sõnumid
maria
Ma just nägin teda ja tal pole enam nina peal ühtegi karva ning ta veritseb!! Mis võis talle küll seda teha??
5 sõnumid
maria
Ma ei tea, mida teha, ja homme on pühapäev... vaene kallis, ma ei tea, mida teha...
13 sõnumid
isabelle
See pole üldse normaalne, kui räägime loomaarsti juurde minemisest. Minu hamster mängib ja teeb puuri varbade peal piruette, aga tema väikese ninaga on kõik korras. Kui teie hamster aga ninast veritseb, on kiireloomuline tegutseda. On olemas ka pühapäeval valves olevaid loomaarste. Konsulteerige kiirelt oma väikese sõbrakese pärast.
13 sõnumid
isabelle
Kas teie hamstril on mänguasju, näiteks puidust mänguasju või väike maja, ja kas ta on oma nina ära löönud?
13 sõnumid
isabelle
Kas lõid oma nina ära? Et veritseks?
5 sõnumid
maria
Ei, me oleme külastanud mitmeid saite, leidsin Olivier HCR saidi, mis on suurepärane, ja märkasime, et loomapoemüüjad ei anna meile üldse nõu. Ootan esmaspäeva hommikut, et vahetada tema saepuru, toit. Arvan, et saepuru on teda vigastanud.. eile õhtul oli ta tilluke nina paljas... :(
13 sõnumid
isabelle
Tere, ma mainisin teile laastudest. Mina kasutan Landese laaste, Zoomalia omi, ja mul pole hamstriga probleeme olnud. Head päeva.
5 sõnumid
maria
Jah, ma muudan seda homme hommikul ja tal on teisipäeval loomaarsti vastuvõtt. Aitäh nõuannete eest, head pärastlõunat
13 sõnumid
isabelle
Aitäh ka teile. Ja ärge kartke abi küsida, kui teil on tarvis oma hamstri jaoks, mul on ka neid. Head päeva.