Küsimused, tootearutelud Väikeloomade liivakast
13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
4 sõnumid
lucile
Tere, tahaksin näha väikest detaili aluse suuruse osas. Kas see on laiusega 27 cm ja kõrgusega 19 cm? Aitäh!
3 sõnumid
maëlle
Tere, kas oskate öelda, kust ma võiksin leida võre, mis sobib selle liivakastiga? Tänud ette!
24 sõnumid
prescilia
Tere õhtust, milline on kasti kõrgus sissepääsu juures? See oleks minu 850 g kääbusküülikule, kes saab peagi 7-aastaseks, ja ma kardan, et see võib olla veidi kõrge. Aitäh ette
1 sõnumid
manon
Tere, see on ees umbes 8 cm kõrge!
1 sõnumid
romaine
Sobib ideaalselt tuhkrutele, vähem küülikutele!
86 sõnumid
céline
Tere, kasutan seda oma kolme kääbusküüliku jaoks, pole probleemi :)
6 sõnumid
camille
Ma toetan, mu kaks kääbusküülikut ei kurda ruumipuuduse üle
17 sõnumid
laure
Tere, kas kasti saab kasutada söötjana, sest mu küülikule meeldib oma heinas tuhnida, kuid talle ei meeldi, kui see on põrandal?
2 sõnumid
alexandra
Tere, ostsin selle toote allapanuks kasutamiseks. Mul on kääbusküülik ja ma pole kunagi saanud allapanu kasutada, sest see on minu arvates liiga väike. Küülik mahub vaid pikuti sisse ja muidugi.. minu oma jäi lõpuks pea sees ja tagumik väljas :(
1 sõnumid
nathalie
Jah, täiesti
5 sõnumid
karine
Jah, miks mitte.
1 sõnumid
oceane
Tere, minu arvates ei ole see anum selleks otstarbeks sobiv. Anum on mõeldud vaid selleks, et jänes saaks sinna oma vajaduste jaoks minna, kuid seal ei ole piisavalt ruumi, et ringi keerata, kaevata jne. Olemas on kaevamisaluseid, mis sobiksid teie otsingule paremini, või puidust varrastik, mis võimaldab tal valida ja tõmmata välja just selle kõrre, mille ta välja valis.
1 sõnumid
yannick
Tere, jah, ma arvan, et meie jänesel on lõbus mängida pesakastis ja selles tuhnida lol
1 sõnumid
alexandra
Tere, mul on kaks kääbikküülikut, ostsin kaks liivakasti, ühe, mida kasutatakse "tualetina", ja teise, mis on mõeldud heina jaoks. Küülikud lähevad ise täielikult oma liivakasti, et ennast kergendada, samal ajal kui teises jäävad nad liivakasti välisküljele ja söövad sees olevat heina ning see toimib väga hästi!