Küsimused, tootearutelud Väikeloomade liivakast

95% kliendid

soovitan seda toodet

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lucile
4 sõnumid
lucile fr
Tere, tahaksin näha väikest detaili aluse suuruse osas. Kas see on laiusega 27 cm ja kõrgusega 19 cm? Aitäh!
Maëlle
3 sõnumid
maëlle fr
Tere, kas oskate öelda, kust ma võiksin leida võre, mis sobib selle liivakastiga? Tänud ette!
prescilia
24 sõnumid
prescilia fr
Tere õhtust, milline on kasti kõrgus sissepääsu juures? See oleks minu 850 g kääbusküülikule, kes saab peagi 7-aastaseks, ja ma kardan, et see võib olla veidi kõrge. Aitäh ette
Manon
1 sõnumid
manon fr
Tere, see on ees umbes 8 cm kõrge!
romaine
1 sõnumid
romaine fr
Sobib ideaalselt tuhkrutele, vähem küülikutele!
Céline
86 sõnumid
céline fr
Tere, kasutan seda oma kolme kääbusküüliku jaoks, pole probleemi :)
CAMILLE
6 sõnumid
camille fr
Ma toetan, mu kaks kääbusküülikut ei kurda ruumipuuduse üle
Laure
17 sõnumid
laure fr
Tere, kas kasti saab kasutada söötjana, sest mu küülikule meeldib oma heinas tuhnida, kuid talle ei meeldi, kui see on põrandal?
ALEXANDRA
2 sõnumid
alexandra fr
Tere, ostsin selle toote allapanuks kasutamiseks. Mul on kääbusküülik ja ma pole kunagi saanud allapanu kasutada, sest see on minu arvates liiga väike. Küülik mahub vaid pikuti sisse ja muidugi.. minu oma jäi lõpuks pea sees ja tagumik väljas :(
NATHALIE
1 sõnumid
nathalie fr
Jah, täiesti
Karine
5 sõnumid
karine fr
Jah, miks mitte.
Oceane
1 sõnumid
oceane fr
Tere, minu arvates ei ole see anum selleks otstarbeks sobiv. Anum on mõeldud vaid selleks, et jänes saaks sinna oma vajaduste jaoks minna, kuid seal ei ole piisavalt ruumi, et ringi keerata, kaevata jne. Olemas on kaevamisaluseid, mis sobiksid teie otsingule paremini, või puidust varrastik, mis võimaldab tal valida ja tõmmata välja just selle kõrre, mille ta välja valis.
yannick
1 sõnumid
yannick fr
Tere, jah, ma arvan, et meie jänesel on lõbus mängida pesakastis ja selles tuhnida lol
Alexandra
1 sõnumid
alexandra fr
Tere, mul on kaks kääbikküülikut, ostsin kaks liivakasti, ühe, mida kasutatakse "tualetina", ja teise, mis on mõeldud heina jaoks. Küülikud lähevad ise täielikult oma liivakasti, et ennast kergendada, samal ajal kui teises jäävad nad liivakasti välisküljele ja söövad sees olevat heina ning see toimib väga hästi!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest