Minu elaphe oksendas need 5 hiirt
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
3 sõnumid
carolane
Tere,
mul on elaphe olnud juba 5 aastat ja mul pole kunagi temaga probleeme olnud.
Kuid eile andsin talle süüa 5 külmutatud hiirt nagu alati, aga õhtul, kui koju tulin, oli ta need välja oksendanud. Ma ei mõista, miks?! Millest see võib tulla?
Kui keegi saaks vastata mu küsimusele, oleks see mulle väga rahustav.. aitäh
38 sõnumid
céline
Tere,
Kas ta sööb tavaliselt need 5 hiirt? Tavaliselt ei söö madu, kui tal pole nälga, nii et kui ma oleksin sinu asemel, küsiksin nõu oma veterinaarilt.
Head päeva.
3 sõnumid
carolane
Tere, aitäh, et vastasite mulle..
jah, tavaliselt sööb ta neid väga hästi!!
Kus ma elan, seal ei ole madudele spetsialiseerunud veterinaari... proovin uuesti, eks näis, kas ta sülitab need välja või mitte.. aitäh
3 sõnumid
carolane
[vasakule]Tere, eile sulatasin üles 3 hiirt, arvasin, et ta sööb need ära!![/vasakule][vasakule]Aga ei, ta sõi ainult ühe ja teise hiire keha keskelt sülitas ta välja!!![/vasakule][vasakule]Ma tõesti ei saa aru, palun, kui teil on mõne roomaja veterinaari number, oleksin väga tänulik, võib-olla saan vastused oma küsimustele..[/vasakule][vasakule]Palju tänu[/vasakule]
4 sõnumid
savannah
[vasakul]Tere, alustada [värv="#ff0000">on väga soovitatav anda söögikorraga ainult üks hiir[/värv], suur hiir mitme väikese asemel või isegi 2 keskmise samuti ei ole hea, seega üks on tõesti eelistatav isegi kui see pole väga suur. Seejärel on tagasivoolu põhjus tõenäoliselt selles, võib-olla sa ei hoia piisavat ajavahemikku toidukordade vahel, kontrolli oma terraariumis temperatuuri, mis võib mõjutada ja/või ka niiskust, seda ei tohiks olla liigselt. Veel üks asi, elaphe'l on teatud side loodusega, nii et ta võib-olla tahab elusaid hiiri, soovitan proovida ja anna professionaalile aru.[/vasakul][vasakul]Kahjuks ei saa veterinaar midagi teha, sest kui ta ei söö, siis on tal selleks väga hea põhjus, seega soovitan pigem võtta ühendust roomajate müüjaga, kes oskab kindlasti soovitada, selle asemel et maksta mao analüüsi eest ja mitte midagi saada, [värv="#ff0000">kontrolli tema väljaheiteid ja veendu, et ta joob hästi[/värv].[/vasakul][vasakul]Loodan, et see pole liiga tõsine, sest kahjuks muutuvad need väikesed loomad midagi puudutades sama hapraks kui kristall ja neid on äärmiselt raske ravida, loodan, et sain sind aidata ja edu edaspidi.[/vasakul]