Küsimused, tootearutelud Mini pump Exo Terra Repti Flo 200 jaoks kaskaad
7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
1 sõnumid
corinne
Tere, ma võin tunduda rumalana, kuid ma ei saa aru mõistest ökoenergeetiline. Kas see tähendab, et poleks vajadust toiteallika järele? Sest selle toote kohta pole mingit teavet sel aspektil...
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Termin "öko-energeetiline" tähendab, et pumba vooluhulk võrreldes selle elektritarbimisega on madalam kui sarnase vooluhulgaga pumpade keskmine. Sul on ikka vaja elektritoidet. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
christelle
Tere, Olen pettunud, et pump ei tõsta vett 50 cm nagu näidatud. Kasutasin voolikut 12/16. Kas õhema voolikuga suudab vesi tõusta kõrgemale? Mis on selle vooliku läbimõõt, mida kasutada koos karbis oleva kõige peenema adapteriga? Ma ei leia seda. Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Märgitud voolukiirus on maksimaalne voolukiirus, suure võimsuse korral, kuid mitte mingil juhul ei saavuta vool kogu aeg maksimaalset kõrgust. Peenema vooliku kasutamine ei ole vajalik. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
joëlle
Kui palju sentimeetrit saame tõsta juga kõrgust, aitäh!!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite selle tõsta kuni maksimaalselt 50 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
jean-paul
Tere, millise läbimõõduga toru on selle pumba jaoks vaja? Otsisin tootja Exa Terra veebisaidilt, kuid ei leidnud ühtegi viidet. Või on see toode tarnitud koos toruga?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, pump tarnitakse ilma voolikuta. Vaja on ette näha voolik 12/16. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond