Millist puuri valida kahele liivahiirele? Eelkõige, millised mõõtmed?

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Tiffen
6 sõnumid
tiffen fr

Tere,

Mul on 2 liivahiirt ja ma soovin neile pakkuda puuri, mis vastaks nende eluviisile. Kas keegi saaks soovitada mudelit ja eelkõige mõõtmeid minu 2 liivahiire jaoks? Praegu on nad paigutatud Gabry 50 puuri. Alumine osa on klaasist ja ülemine võrega. Ma leian, et see puur on väga praktiline, kuid lõpuks arvan, et eksisin mõõtmetega. Kardan, et minu 2 liivahiirt tunnevad end peagi kitsikusest. 

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Tiffen,

siin on mõned vastused: https://www.zoomalia.com/blog/article/cage-et-barreaux-pour-rongeurs.html#gerbille

ja üks näide puurist

Head päeva

Elodie Zoomalia'st

Tiffen
6 sõnumid
tiffen fr

Aitäh, ma vaatan selle üle.

Celia
3 sõnumid
celia fr

Õiged mõõtmed on:

pikkusxlaiusxkõrgus=1mx30cmx40cm

(ma pole kindel kõrguse osas)

Loodan, et sain sind aidata

Kallid

Valentine
1 sõnumid
valentine fr

Ma olen šokeeritud sellest, mida ma just lugesin!

Elodie Zoomaliast soovitab puuri, mis ei sobi üldse liivahiirtele!!!!

Nad vajavad vähemalt 10-15 cm kanepipõhu paksust, et nad saaksid teha tunneleid. Selgitage mulle, kuidas te asetate põhu sellesse puuri??

Nagu Vanille ütleb, on 2 liivahiire jaoks optimaalsed mõõtmed 1mx40x40. Parim elupaik liivahiirtele on akvaarium või terrarium. Akvaariumile saate valmistada ventilatsiooniks grilliga kaane.

Equipe
134 sõnumid
equipe fr

Tere,

Tõepoolest, pakutud puur ei sobi liivahiirtele, tegemist on eksitusega, palume vabandust.

Soovitame pigem sellist tüüpi puuri:

https://www.zoomalia.com/animalerie/cage-gerbille-hamster-habitat-p-20366.html

See võimaldab tõepoolest panna piisava paksusega allapanu, et teie liivahiir saaks kaevata tunneleid.

Lugupidamisega

Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest