millist haukumisvastast kaelarihma valida?

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
corinne
7 sõnumid
corinne fr

Tere, mul on kaks koera (kaks puudlit, isane ja emane), kuid ainus probleem on see, et nad hauguvad ja ma mõistan, et see häirib naabreid (elan korteris)

Praegu võtan ma nad kogu aeg endaga kaasa (ma ei tööta), sest nii kui ma nad üksi jätan, hakkavad nad haukuma ja ei lõpeta enne, kui ma tagasi tulen.

Sooviksin nõu kaelarihmade kohta, mis on mõeldud haukumise piiramiseks, teades, et ma ei taha elektrilist stimuleerimist.

Tänan teid nõuannete eest.

Sandy
81 sõnumid
sandy fr
Tere, Corrine. Ma tean, et on olemas patareidega helisid või vibratsioone tekitavad "stimuleerivad" kaelarihmad, mis on mõeldud neile, kes ei soovi kasutada elektrostaatilisi stimulatsioonikaelarihmasid. Sul on üks selline ka veebilehel! Nägemiseni
corinne
7 sõnumid
corinne fr

Tere, tänan sind nende nõuannete eest, ostan seda ja vaatan, kas see sobib minu koertele

kohtumiseni

camille
2 sõnumid
camille fr

Tere, kui tohib, siis haukumisvastasest kaelarihmast pole kasu... kui teie koerad hauguvad siis, kui teid pole kohal, tähendab see, et neid valdab sel hetkel halb enesetunne... Seega tuleb analüüsida, miks nad hauguvad, kui teid pole. Seejärel tuleb rakendada sobivat teraapiat... Sümptomite ravi ei aita, Igal suundumusel on oma päritolu ning igal päritolul võivad olla erinevused sõltuvalt isikust. Seega ei ole kunagi olemas tüüplahendusi ühelegi häirivale käitumisele, ilma et eksitaks ja sümptomid halveneksid! Väga-väga tõsine, sest kõigi nende käitumiste puhul, kui tehakse vale diagnoos ja võetakse vastu halbu lahendusi, võivad ilmneda agressiivsed käitumised!

Sümptomi (käitumise) muutmine mehaaniliste tehnikate abil viib probleemi mujale, kuid ei lahenda seda kunagi. See on nagu oleksite tüdinud sellest, et teie koeral on alati soov joosta, ja lahendusena lõikaksite tal jalad maha! See ei kõrvalda tema jooksuiha... Soov on endiselt olemas, halb enesetunne on endiselt olemas, kui nad ei saa enam haukuda, et oma halba enesetunnet väljendada, võivad nad selle asemel teha midagi muud: näiteks hävitada... Probleemi mujale viimine ei lahenda seda. Kui vajate nõuandeid, olen teile abiks... On olemas koolitus, mis võib teid huvitada, jätan teile veebilehe:

www.epc-animalier.fr

või www.education-canine-14.com rubriik koolitus

corinne
7 sõnumid
corinne fr

Tere, tänan teid vastuse eest ja vabandan, et vastan veidi hilja.

Minu isane puudel ei haugu enam, kui ma ta üksi jätan, kuid mu väike emane küll, välja arvatud täna hommikul, kui ma läksin korraks poodi. Ta hakkas nutma ja ma noomisin teda enne lahkumist (ma tean, et ei tohiks, aga ma olin kurnatud). Ütlesin talle: ei, nüüd mine magama. Ta langetas pea, läks peaaegu kõhuli oma korvi ja oli vaikselt alates minu lahkumisest kuni naasmiseni, mitte ühtegi haukumist. Loomulikult tervitas ta mind rõõmsalt, kui ma koju jõudsin, aga ma ei öelnud talle kümme minutit midagi. Seejärel ütlesin talle: tubli, minu kallis.

Enne oli ta ühe vanainimesega, ja kui ma ta kätte sain, oli ta luu ja naha vahepeal, seega ma toitsin ta heade kvaliteetsete krõbinatega täis. Mul kulus 4-5 kuud, et leida sobivad krõbinad (ma andsin talle pasteeti, aga see ei aidanud teda juurde võtma). Varem keeldus ta kõigist krõbinatest. Kui ma esimest korda talle proplani kausi andsin, mäletan, et ta rõõmustas ja sõi kõik ära.

Ma sain ta hästi kasvatatud, ta mõistab väga palju asju ja sõnu.

Head pühapäeva!

Aitäh!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest