Millised mahetoidumargid koerale?
Tere kõigile, pärast mõningaid uuringuid avastasin, et orgaanilised (BIO) tooted on koertele nüüd saadaval. Kuna ma ise tarbin peamiselt mahetooteid, sooviksin proovida mõne kaubamärgi tooteid ka oma koerale! Kas teate mingeid BIO kaubamärke? Kas ostate oma loomadele selliseid tooteid? Mida te sellest arvate? Tänan teid vastuste eest!
Tere Judith,
Miks mitte tõesti? See hakkab üha enam arenema.
Toit oleks parema kvaliteediga, see ei saa küll meie koertele halba teha!
Mina olen poolt!
Ma arvan, et parem on valida kvaliteetseid krõbinaid nagu Isomega või Boch Bio.
Tere,
olen viimasel ajal palju uurinud toitumise kohta (minu kutsu jaoks, kellel on maohaavandid), sain teada, et mõned kuivtoidud, isegi mahepõllumajanduslikud, sisaldavad minu suureks üllatuseks palju teravilja, näiteks maisi, nisu ja soja.
Soovitan sul pigem valida krõbinad, mis vastavad meie väikeste lihasööjate vajadustele, st sisaldavad rohkem loomset valku kui teravilja.
Siin on lingid, mis loodetavasti aitavad sind:
aps-choice
verlina
papatteetcoussinet
Isiklikult ostan Enova toitu, olen sellega väga rahul, minu koera seedimisprobleemid on märgatavalt vähenenud (varem andsin talle Proplan toitu, mis on küll tuntud kui hea bränd, kuid sisaldab palju maisi ja mükotoksiine)
ma teadsin, kellel on meie koerte sõpradele mahetooteid
Tere,
Mina võin sulle soovitada alltoodud krõbinaid, mis on mõeldud teravilja suhtes tundlikele koertele!!
https://www.zoomalia.com/animalerie/croquettes-pour-chien-adulte-de-petite-taille-sensible-aux-cereales-belcando-finest-grain-free-p-17126.html
Nägemiseni