Millised mahetoidumargid koerale?

6 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Judith
2 sõnumid
judith fr

Tere kõigile, pärast mõningaid uuringuid avastasin, et orgaanilised (BIO) tooted on koertele nüüd saadaval. Kuna ma ise tarbin peamiselt mahetooteid, sooviksin proovida mõne kaubamärgi tooteid ka oma koerale! Kas teate mingeid BIO kaubamärke? Kas ostate oma loomadele selliseid tooteid? Mida te sellest arvate? Tänan teid vastuste eest!

Sandra
261 sõnumid
sandra fr

Tere Judith,

Miks mitte tõesti? See hakkab üha enam arenema.

Toit oleks parema kvaliteediga, see ei saa küll meie koertele halba teha!

Mina olen poolt!

Judith
2 sõnumid
judith fr
[vasakul]tõepoolest on valdkond tugevas tõusus Aitäh vastuse eest ;)Ja teised ?? [/vasakul]
38808@RGPD.fr
11 sõnumid

Ma arvan, et parem on valida kvaliteetseid krõbinaid nagu Isomega või Boch Bio.

Joëlle
1 sõnumid
joëlle fr

Tere,

olen viimasel ajal palju uurinud toitumise kohta (minu kutsu jaoks, kellel on maohaavandid), sain teada, et mõned kuivtoidud, isegi mahepõllumajanduslikud, sisaldavad minu suureks üllatuseks palju teravilja, näiteks maisi, nisu ja soja.

Soovitan sul pigem valida krõbinad, mis vastavad meie väikeste lihasööjate vajadustele, st sisaldavad rohkem loomset valku kui teravilja.

Siin on lingid, mis loodetavasti aitavad sind:

aps-choice

verlina

papatteetcoussinet

Isiklikult ostan Enova toitu, olen sellega väga rahul, minu koera seedimisprobleemid on märgatavalt vähenenud (varem andsin talle Proplan toitu, mis on küll tuntud kui hea bränd, kuid sisaldab palju maisi ja mükotoksiine)

Leonardo
67 sõnumid
leonardo fr

ma teadsin, kellel on meie koerte sõpradele mahetooteid

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere,

Mina võin sulle soovitada alltoodud krõbinaid, mis on mõeldud teravilja suhtes tundlikele koertele!!

https://www.zoomalia.com/animalerie/croquettes-pour-chien-adulte-de-petite-taille-sensible-aux-cereales-belcando-finest-grain-free-p-17126.html

Nägemiseni

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest