Millise niši valida?

3 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
coralie
1 sõnumid
coralie fr

tere,

me tahaksime osta Floconile koerakuuti, kuna ta nüüd viibib õues, aga noh, kui sajab vihma, pole see eriti hea

seega oleme vaadanud 2 kuuti, kuid ma ei tea, kumb on parem, kas terava katusega või pigem lame katus, mis on natuke kaldu. Ootan teie vastuseid, aitäh

Sandy
81 sõnumid
sandy fr

Tere Coralie,

Terav katus võimaldab veel paremini ära voolata, kuid kui Flocon on veel väike, siis võib-olla annab lamekatus talle rohkem piiratuse tunde, nagu kookonis!!

Nägemiseni

Patrice
1 sõnumid
patrice fr

Isiklikult soovitan kaldkatust, kuna seal on rohkem ruumi ja koer saab rahulikult sirutada ning end mugavalt tunda ilma tingimata välja minemata, mis on väga kasulik vihmasaju või äikese ajal.

NATHALIE
1 sõnumid
nathalie fr

Tere Coralie,

Minu 7-aastase koera jaoks valisin mõned aastad tagasi puidust laste maja! 2007. aastal ostsin selle la Foire Fouille'st 109 euro eest + 2 sobivat lamamistooli matti. See on väga avar ja mugav igal ajal.

Kui esimene laud oli paigaldatud, mõistis ta kohe, et see on tema suur rõõm olla aias ja vaadata, kuidas ta saab puhata.

Aken ja uks võimaldavad tal sekunditega kõike silmas pidada... ja minu suurele uudishimulikule, kellest sai ema, on 8-kuuline pesakond,

ta armastab seda! Ja nemad ka... lisasime veel ühe kõrgendatud alusele, et pakkuda meie armsale seltskonnale rohkem ruumi.

Ilusat päeva teile.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest