Milline puuri sobib rotile?

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
jimmy
16 sõnumid
jimmy fr

Tere, ma tahaksin teada, kas oleks võimalik panna üksik rott sellesse puuri? Selle mõõtmed on 60 x 40 x 25 cm .

jimmy
16 sõnumid
jimmy fr

Ma võtsin ratta ära. See teeb rohkem ruumi ja kavatsen selle sisustada võrkkiigega ......

jordan
3 sõnumid
jordan fr

Vabandust, kuid see puur ei sobi üldse rottidele, kuna see ei ole piisavalt kõrge

jimmy
16 sõnumid
jimmy fr

Okei, aitäh vastuse eest.

Nii et millised närilised selles puuris on?

jordan
3 sõnumid
jordan fr

Pole tänu väärt  , minu arvates see ei sobi loomale, aga mul on tower furet 161x80x75 cm nelja rotiga. Sa võid panna hiire või hamstri, aga mitte eriti huvitav näriline. Aga see on minu arvamus 

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere, Jimmy,

Jordanil on õigus, sellel puuril on ideaalsed mõõtmed hamstrile, hiirele või mõnele teisele väikesele närilisele.

Elodie Zoomaliast

jimmy
16 sõnumid
jimmy fr

Oki, aga mul on juba hiired (üks ema ja tema kaks tütart) ning ma sooviksin veel suuremat, intelligentsemat närilist... Sellepärast mulle rott väga meeldib, aga mul pole eelarvet rotipuuri jaoks.

jimmy
16 sõnumid
jimmy fr

Hamster on väga ilus ja kuna ma olen põhikooliõpilane ja lõpetan kooli kell 16 ja 17 vahel, siis jõuan koju, kui ta hakkab aktiivseks muutuma, kuid mulle on öeldud, et ta pole eriti mänguhimuline ja võib olla veidi agressiivne.

ja minu puuris, mis asub minu toas, on hiirtel kombeks ronida puuri ülemisele restile ja see teeb tõeliselt palju müra, kas teil on ideid, kuidas neid takistada sinna ronimast?

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest