Milline puur valida degu jaoks?

4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Noémie
7 sõnumid
noémie fr

Tere, ma tahaksin saada oktodoni, kuid ma ei tea, milline puur talle sobiks, nii et vajan mõningaid nõuandeid, palun.

Juliette
7 sõnumid
juliette fr
Puuri valik on väga oluline! See on roniv ja mänguline loom, kes vajab ruumi, kuid samas juhtub sageli põgenema! Soovitatavad mõõdud on: 1 m kõrgus ja 40 cm laius ja pikkus, seega kõige sobivamad on: linnupuurid, tuhkrute, oravate või tšintšiljade puur!
Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Noémie,

siin on artikkel, mille oleme teinud oma blogis. See võib teid informeerida: https://www.zoomalia.com/blog/article/quelle-cage-pour-octodon.html

Head päeva

Elodie Zoomaliast

Noémie
7 sõnumid
noémie fr

ok aitäh nõuannete eest

laura
1 sõnumid
laura fr

Octodon ja orav ei ole samad asjad!!! See on Tšiili deegu, mitte Tšiili orav!!! Sest teie pildil on Korea orav!!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest