Milline mänguasi võiks minu küülikut huvitada?

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Astride
7 sõnumid
astride fr

Tere/Õhtust kõigile,

Nagu näete, on mul üks väga nõudlik ja vahel agressiivne jänes.

Olen proovinud talle palju mänguasju anda, kuid ta kas ei puutu neid üldse või uriseb ja üritab mind hammustada. :/

Ja nii ongi, et kogu päeva lamab ta oma puuris ja ei tee midagi (tõin ta just äsja õue).

Kui te saaksite soovitada mõnda kindlat mänguasja, mis teie jänese puhul hästi töötas, ja kui teie jänes oli varem samasugune, siis kuidas te tegite, et ta enam ei igavleks. Aitäh.

Inès
25 sõnumid
inès fr
Proovi võib-olla närimisporgandit, see töötab minu jänese puhul väga hästi, isegi natuke liiga hästi, et ma pidin selle ära võtma, LOL. Kui sul on rihm ja närimismänguasi, siis saad rihma haagi kinnitada mänguasja külge ja rihma teise otsa puuri külge. Minu jäneseke armastab seda ja hüppab igale poole, et mängida. Loodan, et see aitas, Ines.
Delphine
10 sõnumid
delphine fr

Tere, minu vanim jänes on täpselt samasugune iseloomuga nagu sinu Eglantine_S ;)

Ta on väga hõivatud, sest käib palju väljas ja tal on ligipääs majale. Mis talle meeldib, on puidust ümarad tunnelid ja puumajad. Ta ronib nende peale, närib neid, proovib neid tõsta jne. Kuid pärast seda on normaalne, et jänes magab pärastlõunal, sest nad on peamiselt aktiivsed hommikul ja õhtul ning ka öösel!!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest