miks mu isane küülik ei saa emasega paarituda?

10 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
dylan
18 sõnumid
dylan fr

mu jänesel ei õnnestu emast jänest paaritada, kas see on normaalne?

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

tere taas, paistab, et sul on oma pisikeste sõpradega probleeme.

tea, et liiga noorel või liiga tulisel isajal võib alguses tekkida raskusi õigesti hakkama saamisega, lisaks, kui sinu emane pole vastuvõtlik, siis tal on tõesti keeruline! anna neile aega, aga ole ettevaatlik: ära väsita neid!

dylan
18 sõnumid
dylan fr

probleem on selles, et küülik kuulub kliendile ja ma pean ta võimalikult kiiresti tiineks tagasi toimetama, nii et mida teha???

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

vasta omanikule, et loodust ei saa sundida!!!

muidu on emastel jänestel tsüklid, mis kestavad umbes 5 või 6 päeva, mille jooksul on nad isase lähenemistele vastuvõtlikumad. Kui sa selle hetke maha magad, pead ootama umbes kümme päeva, enne kui teda jälle isasele tutvustada saad. Ja kui su jänesed elavad väljas, kipuvad nad olema mõjutatud aastaaegadest, ning sul on rohkem õnne aasta esimesel poolel kui teisel poolel.

kuid kui vanad nad on?

dylan
18 sõnumid
dylan fr

emane on umbes 1-aastane ja isane umbes 5-kuune

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

siin on juba vastus sinu probleemile,

pole hea isase tervisele, kui ta liiga vara paljunema hakkab. Isane küülik on küll suguküps umbes 4 kuu vanuselt, kuid on tungivalt soovitatav neid mitte paljundada enne, kui nad on saanud 6 kuu vanuseks. Muidugi on see võimalik, kuid see väsitab teda liiga palju.

soovitus: oota veel. ja see õnnestub, ühel päeval....

dylan
18 sõnumid
dylan fr

Aitäh nõuannete eest, Sandra

Sandra
35 sõnumid
sandra fr

pole probleemi, kui ma sain teid aidata.

dylan
18 sõnumid
dylan fr
[vasakul]kas saba võib olla oluline??[/vasakul]
Sandra
35 sõnumid
sandra fr

küülikupuur? Kui sellest räägid: jah

Minu arvates peaks ühe looma jaoks olema puur vähemalt 1,20 m pikk ja 0,50 m sügav, aga võid neile teha ka suurema kui soovid.

dylan
18 sõnumid
dylan fr

ei ei, ma räägin jänese sabast

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest