miks mu isane küülik ei saa emasega paarituda?
mu jänesel ei õnnestu emast jänest paaritada, kas see on normaalne?
tere taas, paistab, et sul on oma pisikeste sõpradega probleeme.
tea, et liiga noorel või liiga tulisel isajal võib alguses tekkida raskusi õigesti hakkama saamisega, lisaks, kui sinu emane pole vastuvõtlik, siis tal on tõesti keeruline! anna neile aega, aga ole ettevaatlik: ära väsita neid!
probleem on selles, et küülik kuulub kliendile ja ma pean ta võimalikult kiiresti tiineks tagasi toimetama, nii et mida teha???
vasta omanikule, et loodust ei saa sundida!!!
muidu on emastel jänestel tsüklid, mis kestavad umbes 5 või 6 päeva, mille jooksul on nad isase lähenemistele vastuvõtlikumad. Kui sa selle hetke maha magad, pead ootama umbes kümme päeva, enne kui teda jälle isasele tutvustada saad. Ja kui su jänesed elavad väljas, kipuvad nad olema mõjutatud aastaaegadest, ning sul on rohkem õnne aasta esimesel poolel kui teisel poolel.
kuid kui vanad nad on?
emane on umbes 1-aastane ja isane umbes 5-kuune
siin on juba vastus sinu probleemile,
pole hea isase tervisele, kui ta liiga vara paljunema hakkab. Isane küülik on küll suguküps umbes 4 kuu vanuselt, kuid on tungivalt soovitatav neid mitte paljundada enne, kui nad on saanud 6 kuu vanuseks. Muidugi on see võimalik, kuid see väsitab teda liiga palju.
soovitus: oota veel. ja see õnnestub, ühel päeval....
Aitäh nõuannete eest, Sandra
pole probleemi, kui ma sain teid aidata.
küülikupuur? Kui sellest räägid: jah
Minu arvates peaks ühe looma jaoks olema puur vähemalt 1,20 m pikk ja 0,50 m sügav, aga võid neile teha ka suurema kui soovid.
ei ei, ma räägin jänese sabast