METSJÄNES
Me adopteerisime metsikuküüliku ja sooviksime ilusat aedikut või majakest, mis oleks täielikult metallist, kuna ta närib puitu.
Ma ei leia midagi vastavat oma soovile, kas saaksite mind aidata, palun.
Tänan teid ette vastuse eest.
JOELLE.
Tere Joelle,
Sul on näriliste, puuride ja aedikute kategoorias metallist aedikud. Kas need ei sobi sulle?
Tõsi, et veebilehel on kõik puurid puidust.
Kuidas sa oma jänese leidsid?
Varsti näeme!
Kõigepealt aitäh Sandra vastuse eest. Need aiad sobivad mulle hästi, kuid lisaks vajaksin ka põgenemisvastast rida, sest meie Sirop on tõesti kaval. Praeguseks on ta aias, mille põhja olen topeltvõrguga kinnitanud, et ta ära ei pääseks. Saime ta väga noorena, meie Westie, Victorine, püüdis ta oma urust kinni ning me otsustasime ta alles jätta, sest nende kahe vahel on pidevalt suured kallistused ja armastus. Siirupil on aga siiski säilinud tema metsik instinkt ning ainult mina saan teda käsitseda. Aitäh Sandra, võib-olla räägime veel, ja kas ka sinul on küülikuid või muid loomi?
Tere, Joelle,
Mul oli jänes, aga see oli väike, kodune kääbusjänes. Kindlasti pead sa vaatama, et ta kaevates minema ei pääseks.
Kalli Siropile ja Victorine'ile
Nägemist!
Tere Sandra,
AITÄH, et vastasid, sa tundud tore. Ma otsin endiselt Siroopile aedikut, kui sul pole selle vastu midagi, siis tahaksin su arvamust küsida. Kui sa saad vaadata veebilehelt "AU PRIX BON.fr, leiad sealt mudeli "suur küülikupuur bituumenkatusega" hinnaga 147 EUROT. Kui tugevdada põhja nagu ma tema pargiga tegin, kas arvad, et see sobiks. Tead, päeval on ta oma pargis väljas, aga öösel viime ta sisse, sest meie maja vastas on mets ja ma ei taha, et teda ründaks mõni loom, ning kui öö saabub, läheb Victo puuri juurde, et öelda, et tahab sisse tulla. Ma arvan, et oleme natuke pöörased!!!
Tsau ja aitäh, Sandra. Kui sa soovid, võin saata sulle foto Siropist ja Victost.
Tere Joelle,
Ma ei suutnud leida küülikupuuri, millest sa mulle rääkisid. On tõsi, et parem oleks see õhtul sisse tuua, sest me ei taha, et vaene Sirop nahka pistetaks! Aga ei, te ei ole ulakad, vaid lihtsalt oma loomade fännid, ja see on väga hea asi!!!
Ja ära kõhkle Siropi ja Victorine'i fotot foorumis jagamast!
Varsti näeme!
TERE, SANDRA, kui soovid, proovi otsida nimetuse "SUUR KÜÜLIKMAAJAGA BITUUMENKATUS" all.
Võib-olla leiad selle nii. Ära naera, aga ma ei oska foorumisse pilti saata, proovisin eile ja vist olen liiga kobakäpp, aga e-mailiga pole mul probleemi.
Pean Victoriga minema võilillede järele, et Siirupile toitu otsida, ta armastab seda. Soovin sulle head päeva ja ootan rõõmuga järgmist kirja.
JO