Merisiga suvel, arutelu

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Se
1 sõnumid
se fr
Tere, tere õhtust, aitäh neile, kes võtavad aega lugemiseks ja ehk jätavad vastuseid, mis võivad mind aidata, palun vabandust õigekirjavigade pärast. Sellel kuumaperioodil kannatab minu merisiga samuti minu juures. Neli päeva tagasi oli kõik korras, aga eile märkasin tõsiseid muutusi. Ta ei joo enam nii palju kui varem, on kaalust alla võtnud, ei söö enam palju sellest, mida talle annan, sealhulgas tema lemmikjuurvilju. Olen proovinud talle anda teisi veerikkamaid juurvilju, aga miski ei aita. Minu õde (kellel on olnud merisead juba lapsest saati) ütleb, et tema isu on kuumuse tõttu vähenenud, aga tal näib olevat ka kõhuvalu, sest kui ma teda kätte võtan, piiksub ta, mida ta pole kunagi varem nii palju teinud. Tal on ka eile alates tugev kõhulahtisus, väga vedel, kuigi ta ei joo palju. Tema karv tundub olevat "avatud", justkui ta püüaks end tuulutada. Ma ei tea, mida teha. Olen öösel tuulutanud, aga päevane päike soojendab kohe minu tuba. Olen proovinud külmutatud pudelit, mis on ümber sokiga, ja paigutanud selle tema puuri, see toimis alguses, aga nüüd ei lähe ta seda isegi vaatama. Tema kakad on väiksemad kui tavaliselt ja ta on ka vähendanud kiindumust, mida ta mulle näitas. Minu merisiga on 1-aastane, Cuy tõugu, 1250g pärast kaalukaotust (alguses 1400). Ootan igasuguseid nõuandeid, veelkord tänan teie tähelepanu eest ja vabandan õigekirjavigade pärast. Soovin teile head päeva/õhtut.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest