merisiga ja emane küülik

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

tere

mul on 1 isane merisiga ja üks emane küülik, mõlemad on eraldi puurides, kuid kui ma nad välja lasen, üritab mu merisiga paarituda minu küülikuga; mida ma peaksin tegema?

Elodie
135 sõnumid
elodie fr

Tere Gloriane,

kahjuks juhtub seda isaste merisigadega sageli.

Peale teie isase kastreerimise, pole teisi lahendusi. Tal on sageli selliseid soove ja kuna tal on ainult üks emane küülik "käepärast". Saate neid alati erinevatel aegadel välja lasta, siis pole teie emasele küülikule "riske".

Head päeva,

Elodie zoomaliast

gloriane
83 sõnumid
gloriane fr

Tere

ei, ma ei teeks seda, üks mu sõpradest kastreeris oma merisea ja ta suri selle tagajärjel; ma lasen neil erinevatel aegadel välja, sel juhul on see kahju, sest nad mängivad koos ja musitavad üksteist, peale selle, et 15 minuti pärast hakkab merisiga paarituda tahtma.

Aitäh :) Head päeva teile ka

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest