Merisiga Abi
Tere, Sara!
Mul oli ka merisiga. Tal oli enam-vähem sama käitumine. Üks sõbranna soovitas tal mõneks ajaks tema majake ära võtta, et ta harjuks ümbritseva maailmaga, ja panna ta elavasse kohta (kus sa kõige rohkem aega veedad, näiteks kööki või elutuppa). Sellegipoolest pane talle pehme voodi, et tal oleks oma koht.
Alguses on võib-olla parem teda mitte sülle võtta, vaid anda talle maiuseid ja temaga mängida. Kui merisiga sind hammustab, siis võib-olla lõhnavad su käed toidu järele. Seega pese käed korralikult puhtaks, enne kui teda võtad.
Loodan, et läheb paremini! Hoia mind kursis! ;))
Tere,
Väärib teadmist, et merisead on pelglikud loomad, ma ei ole eriti suur majakeste pooldaja, need muudavad nad arglikuks ja neid on raske taltsutada.
Mõned merisead ei armasta eriti, kui neid sülle võetakse.
Mul on ka kaks merisiga, neil pole kunagi majakest olnud ja siiski, kui üritan neid kinni püüda, jooksevad nad igal pool, kuid neile meeldib väga olla paitatud, seega soovitaksin majakese eemaldada.
tere
mul on 3 merisiga, nii et üks on harjunud, kuid ta on toas, kus sa sageli läbi käid ja ta näeb inimesi ja kuuleb hääli, harjub teiega. Seejärel tõstke teda salatilehe abil tema kahe tagakäpa peale (ta teeb head poosi) ja kui tal see õnnestub, andke talle leht ja silitage teda õrnalt. Tea, et nad on kartlikud ja neil on nõrk süda. Harjuta teda oma käte lõhnaga, meelitades maiusega ja silitades teda võimalikult õrnalt. See võtab aega, kuid see töötab. Minu oma tuleb külmkapi juurde oma salatit nõudma, järgneb mulle kõikjal, teeb mulle musi jne. Ma ei teinud seda kahe kuuga, vaid pooleteise aastaga. Kui pesakastiks on kanep, ei pruugi ta seda taluda (nagu minu oma), siis proovi puidulaaste või vastupidi. Loodan, et sain abiks olla.
PS: kannatlikkus ja õrnus nende väikeste närilistega.
Tere
Mul on mitu merisiga, nende seas kaks isast koos!
Kahe isase koos elama panemine eeldab, et üks on vanem kui teine või et nad on mõlemad noored, kumbalgi juhul ei tohi nad olla koos emastega elanud ega juba siginud!
Mul on merisead, kes on vähem metsikud kui teised, kuid ükski neist ei lase end kinni püüda! Nad tulevad käest sööma ja lasevad end puudutada
Puhtuse mõttes pole nad nagu küülikud, edu nende puhtaks muutmisel!
Soovin anda ära 2-kuuse merisea Orléansi piirkonnas. Põhjuseks on see, et mul on paar ja isase steriliseerimine on võimalik alles kuue kuu vanuselt, seega peavad nad olema eraldi ja see tekitab mulle ebamugavust. Seetõttu eelistan jätta ainult isase. Kuid vaja on aeda, sest nad on harjunud palju rohtu sööma! Võtke minuga ühendust: [email protected] tänud ette, sest mul pole ruumi suurte puuride jaoks.
Tere, Nicole,
Sellel veebisaidil on osa "Teated". Ma arvan, et sul on seal "Teadetes" tegutsedes rohkem nähtavust. ;))
Tere, ma tahaksin endale merisiga, kuid ma ei tea, kas ma peaksin võtma emase või isase, teades, et mulle meeldib neid poputada.
Tervist, Noémie!
See sõltub sellest, kas soovid saavutada miski ulatust või mitte!
ei
ei, ma eelistan mitte omada ulatust
Vastus Sarale. Mul on ka kaks kuud merisiga olnud: ta on veel noor ja veedab palju aega oma majas, aga see pole probleem. Teda on natuke pikaldane taltsutada, aga peaks liikuma väga aeglaselt ja silitama teda vahel ilma kätte võtmata. Järk-järgult saab temast usaldav kaaslane. Kõigile merisea sõpradele: plaanin minna haagissuvilaga 15-päevasele reisile ja kaalun oma kaaslase kaasa võtmist, aga ei tea, kas ta talub rändavat reisi. Palun jagage oma nõuandeid või kogemusi. Tänud ette
Aitäh Sabrina vastuse eest: vahepeal andsin emase kasvatajale tagasi ja jätsin alles isase. Ma mõtlen, kas ma saan ta probleemideta 15 päevaks matkaautoga kaasa võtta, kui liigun ringi. Ta on väga noor. Kui teil on kogemusi, andke mulle oma arvamus. Suur tänu ette.