Küsimused, tootearutelud Merisiga või halli küüliku puur - 78 kuni 119 cm - Ferplast Barn erinevad suurused saadaval

2 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Magali
2 sõnumid
magali fr
Tere, soovin oma lontkõrva küülikule osta Ferplast Barn 100 puuri. Puuri varustamiseks sooviksin teada, millised on ülemise platvormi mõõtmed ja kui suur on järelejäänud kõrgus selle platvormi ja puuri ülemise võre vahel? Ette tänades ootab vastuseid
Delphine
2 sõnumid
delphine fr
Ostsin selle czgr oma kahele küülikule 3 aastat tagasi lihtsalt selleks, et neil oleks kindel koht oma allapanule. Ma panin teisele tasandile vaiba, kuhu nad peaaegu kunagi ei läinud. Isegi erilise paigutusega, sest ramp oli võimatu ronida... plastik, libe jne... 3 kuud pärast ostu hoidsin lihtsalt aluskasti allapanu jaoks... küülikud ei ela puuris, nii et ost oli lõpuks kasutu.. puur oli avatud 24/7, seega oli mõistlik see eemaldada!!!
Magali
2 sõnumid
magali fr
Olen juba plaaninud puitviimistlusega kui just mitte plastiku omaga. Jänes on juba harjunud mitmetasandilise puuriga... Vajan vaid ülemise platvormi suuruse teadmist, et talle hubane koht sisse seada. Aga tänan teid tagasiside eest

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest