Meie sõbrad loomad
Tere kõigile!
Soovin teie arvamust ja teavet teie ostuharjumuste kohta oma koera ja/või kassi jaoks, et saaksin edaspidi teie ootustele paremini vastata :)
1. Milline lemmikloom teil on? A) Koer B) Kass C) Muud (täpsustage):
2. Kas ostate oma loomadele tarvikuid. Kui jah, siis milliseid? A) Kaelarihm B) Traksid C) Rihm D) Rõivad E) Muud (täpsustage):
3. OstusagedusA) Iganädalane B) Igakuine C) Kvartaalne D) Poolaastane E) Aastane F) Muud (täpsustage):
4. Milline eelarve kulub teil vastavalt sellele ostusagedusele teie loomale tarvikutele? A) 0
5. Kust te neid tarvikuid ostate? A) Internetist (Veebisait: ……….) B) Lemmikloomapood/Aianduskeskus C) Hooldusteenus E) Suurpoed F) Muud (täpsustage)
6. Miks te just sealt neid ostate? A) Lähedus B) Hind C) Isiklikud nõuanded D) Ligipääsetavus/Ostumugavus
E) Lai valik F) Ajasääst G) Hinnavõrdleja H) Muud (täpsustage):
7. Kas ostaksite neid tarvikuid oma loomale nagu te ostaksite endale rõivaid valmistooteid? A) Jah / B) Ei
8. Mida otsite kõige rohkem, kui ostate oma loomale tarvikuid? A) Esteetika B) Värvide originaalsus C) Mood
D) Kvaliteet E) Vajadus F) Turvalisus G) Muud (täpsustage):
9- Kas leiate turult piisavalt rahuldavaid tooteid värvide ja originaalsuse osas?
A) Jah B) Ei
Ja teie kohta ...Kas olete mees või naine? : Teie vanus? :
Kas olete selles valdkonnas professionaal või eraesik? :Minu e-posti aadress: severinefrelaut@live,fr
Suur tänu teie abi eest ja peatse kohtumiseni
Tere, Severine,
Vastan sulle e-posti teel.
Nägemiseni!
Aitäh palju :)
Okei, meil on kaks koera (minu oma on isane borderkollie, tema oma on pinsheri segu). Ütleme nii, et meie koeri hellitatakse mänguasjadega, kuid olin üllatunud ja veidi pettunud, et ma ei leidnud leheküljelt suure koera punaseid bandaanakraesid. Tarnijad, nagu Girault (Dogcat), teevad neid ja usun, et Chadog ka. Ostame vähemalt kord kuus, umbes 15€ eest. Käime regulaarselt Jardilandis, et osta meie kilpkonnale lampe, samuti suurtes supermarketites, ja minu jaoks ka internetis!!!
Jardiland ja supermarketid, see on võimalus! Internet on sageli odavam! (jälgides postikulude hinda). Hind on minu esimene kriteerium. Küsimusele 7 vastus on ei. Otsin kvaliteeti, mänguasja tugevust vastavalt koerale, kellele ma selle annan, toote originaalsust. Jah, arvan, et valik on üsna mitmekesine. Olen 23-aastane naine ja olen olnud koertejuuksur.