Küsimused, tootearutelud Näriliste puur - 99 cm - Maxi Duna Multy

25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Kelly
2 sõnumid
kelly fr
Kas angora hamstri hea arenguks sobib see puur?
Gaelle
1 sõnumid
gaelle fr
Tere, tahaksin teada, milline platvorm või majake sobiks kääbusküüliku jaoks, mida saaksin sellesse puuri panna, kuna see ei sisalda lisatarvikuid. Aitäh
Eda
1 sõnumid
eda fr
Vajan abi, ei suuda seda puuri osta, iga kord, kui kinnitan, suunatakse mind tagasi avalehele, miks?
jean
1 sõnumid
jean fr
Tere kõigile! Minu nimi on Jean, loomulikult on teil võimalus seda osta ja kasutada, kuid kas saate garanteerida, et tulevikus ei esine suurt rottide probleemi? Olen kogenud sama probleemi küülikute kasvatamisel ning sattunud rottide invasiooni ohvriks. Kuid sõber soovitas mulle tõhusat toodet rottide hävitamiseks, kui te praegu selle probleemiga silmitsi seisate.
Louise
2 sõnumid
louise fr
Tere, kas see suur puur sobib hiirtele? Kas nad ei riski läbi ülemiste restide minna? Aitäh
MANON
13 sõnumid
manon fr
Tere, sel aprillikuul 2022, mis värvi prügikast peaks olema, palun? Aitäh
Magali
1 sõnumid
magali fr
Tere, kas puur tarnitakse koos heina hammasratta ja majaga? Milline on tarneaeg? Loe arvustusi ja mõned on hirmutavad, kas teiega on probleemi korral võimalik ühendust võtta? Kas vann sobib hästi plexi osaga? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see puur tarnitakse ilma varustuseta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
julie
3 sõnumid
julie fr
Tere, ma just sain kätte puuri ja tahaksin teada, kas on normaalne, et puuri külgedele ega ülaosale pole midagi kinnitada???
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Sellel puurile on väikesel küljel kaks kinnitust, et kinnitada ülemine ja alumine osa omavahel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
CAROLINE
1 sõnumid
caroline fr
Tere, kas sellele puurile sobiks mõni veepudel????
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, võite kasutada iminapaga pudelit (ref 65731) või väikeses kausis vett. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Robert
11 sõnumid
robert fr
Tere, kas te saaksite mulle palun öelda, kas ma saan hamstri sellesse puuri panna? Tänan ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle puuri sisse võib täiesti hamstri panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
marine
1 sõnumid
marine fr
Tere, kas oleks võimalik sellele puurile rattaga jalad panna? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kahjuks ei ole võimalik sellele puuridele rattaid lisada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
91491
1 sõnumid
91491 fr
Tere, kas küljel on avamine, kust jänes saab välja tulla?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, küljel ei ole avamist. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
Dorianne
1 sõnumid
dorianne fr
Tere, sooviksin osta selle puuri oma 2 beebikilpkonna jaoks, kuid tahaksin teada, milline valgusti toetab sellele puurile kõige paremini sobib? Kas klambriga lamp? Riputatav sokkel? Suur aitäh ette.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tõepoolest, me saame teile soovitada riputatavat lambihoidjat. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
axelle
1 sõnumid
axelle fr
Tere, ma tahaksin meelsasti oma liivahiiri sinna panna, kas see oleks võimalik?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selles puuris saate kindlasti rottidega hakkama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
aurélie
1 sõnumid
aurélie fr
Tere, kas saaksite öelda, kas see sobib täiskasvanud rottide paarile? Lugupidamisega.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, teie täiskasvanud rottide paarile see puuri ei oleks piisavalt kõrge, see on 19 cm kõrgune, nad ei pruugi saada püsti seista ja nii mängida, nagu nad sooviksid. Soovitan teile "Zoozone puuri" suurt mudelit, mis oleks täiskasvanutele sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere :-) Kas saaksite palun anda mulle ainult kasti kõrguse?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, kasti kõrgus on 19 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest