Küsimused, tootearutelud Näriliste puur - 99 cm - Maxi Duna Multy
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
kelly
Kas angora hamstri hea arenguks sobib see puur?
1 sõnumid
gaelle
Tere, tahaksin teada, milline platvorm või majake sobiks kääbusküüliku jaoks, mida saaksin sellesse puuri panna, kuna see ei sisalda lisatarvikuid. Aitäh
1 sõnumid
eda
Vajan abi, ei suuda seda puuri osta, iga kord, kui kinnitan, suunatakse mind tagasi avalehele, miks?
1 sõnumid
jean
Tere kõigile! Minu nimi on Jean, loomulikult on teil võimalus seda osta ja kasutada, kuid kas saate garanteerida, et tulevikus ei esine suurt rottide probleemi? Olen kogenud sama probleemi küülikute kasvatamisel ning sattunud rottide invasiooni ohvriks. Kuid sõber soovitas mulle tõhusat toodet rottide hävitamiseks, kui te praegu selle probleemiga silmitsi seisate.
2 sõnumid
louise
Tere, kas see suur puur sobib hiirtele? Kas nad ei riski läbi ülemiste restide minna? Aitäh
13 sõnumid
manon
Tere, sel aprillikuul 2022, mis värvi prügikast peaks olema, palun? Aitäh
1 sõnumid
magali
Tere, kas puur tarnitakse koos heina hammasratta ja majaga? Milline on tarneaeg? Loe arvustusi ja mõned on hirmutavad, kas teiega on probleemi korral võimalik ühendust võtta? Kas vann sobib hästi plexi osaga? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see puur tarnitakse ilma varustuseta. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
julie
Tere, ma just sain kätte puuri ja tahaksin teada, kas on normaalne, et puuri külgedele ega ülaosale pole midagi kinnitada???
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Sellel puurile on väikesel küljel kaks kinnitust, et kinnitada ülemine ja alumine osa omavahel. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
caroline
Tere, kas sellele puurile sobiks mõni veepudel????
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, võite kasutada iminapaga pudelit (ref 65731) või väikeses kausis vett. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
11 sõnumid
robert
Tere, kas te saaksite mulle palun öelda, kas ma saan hamstri sellesse puuri panna? Tänan ette
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle puuri sisse võib täiesti hamstri panna. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
marine
Tere, kas oleks võimalik sellele puurile rattaga jalad panna? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kahjuks ei ole võimalik sellele puuridele rattaid lisada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
91491
Tere, kas küljel on avamine, kust jänes saab välja tulla?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, küljel ei ole avamist. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
1 sõnumid
dorianne
Tere, sooviksin osta selle puuri oma 2 beebikilpkonna jaoks, kuid tahaksin teada, milline valgusti toetab sellele puurile kõige paremini sobib? Kas klambriga lamp? Riputatav sokkel? Suur aitäh ette.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Tõepoolest, me saame teile soovitada riputatavat lambihoidjat. https://www.zoomalia.com/animalerie/support-lampe-terrarium-c-111-1.html Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
axelle
Tere, ma tahaksin meelsasti oma liivahiiri sinna panna, kas see oleks võimalik?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selles puuris saate kindlasti rottidega hakkama. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
aurélie
Tere, kas saaksite öelda, kas see sobib täiskasvanud rottide paarile? Lugupidamisega.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, teie täiskasvanud rottide paarile see puuri ei oleks piisavalt kõrge, see on 19 cm kõrgune, nad ei pruugi saada püsti seista ja nii mängida, nagu nad sooviksid. Soovitan teile "Zoozone puuri" suurt mudelit, mis oleks täiskasvanutele sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
justine
Tere :-) Kas saaksite palun anda mulle ainult kasti kõrguse?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, kasti kõrgus on 19 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond