materjal 132x45x60 terrariumi jaoks kuningpüütonile?
4 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
134 sõnumid
pierre
Tere,
Ideaalne oleks teie küsimusele rohkem teksti lisada!
1 sõnumid
marc
Milline küte ja valgus tuleks panna terrariumisse mõõtmetega 132x45x60? Et minu püüton end hästi tunneks.
2 sõnumid
sebastien
[vasakul]keraamiline lamp on parem 60-vatise jaoks [/vasakul][vasakul][/vasakul]
2 sõnumid
sebastien
ja võib-olla veel soojendava mati lisaks soovitan seda, mul on 3 püütonit
2 sõnumid
thierry
Seega soovitan tungivalt vältida keraamilist lambipirni, mida Sébastien_D sulle soovitas (see kuivatab õhku ja võib põhjustada põletusriski, kui madu lampi puudutab! Lisaks tuleb teada, et maod üldiselt ei tunne põletust!). Tal on 3 madu!!! See on murettekitav!! Alustuseks on sinu terraarium liiga suur, isegi täiskasvanud isendile! Ühe isendi jaoks on 90/50/50 väga hästi sobiv! Tegemist on väga kergesti stressi sattuva maoga ja seetõttu tuleks tema keskkonda võimalikult palju piirata. Seetõttu soovitan panna palju dekoratsioone ja peidukohti (vähemalt 2, üks soojas ja teine jahedas piirkonnas). Kütteks sobib küttealus, mis katab 1/3 või poole terraariumist, kuna sinu puhul on tegemist suure terraariumiga. Valgustamiseks sobib UVB 2.0 neoonlamp, kuid see peaks olema terraariumi välisküljel, sest maod ei armasta liiga eredat valgustust. Mina isiklikult kasutasin Ikeast ostetud LED-süsteemi, mis maksis 10 eurot (see on 75 cm pikk ja on palju odavam kui neoonlamp ja ballast), kuna sul on suur terraarium, pane kaks. Edasi, kui on tegemist näiteks ülemise võrguga terraariumiga, siis soovitan tungivalt katta 3/4, et hoida niiskust terraariumis. Lisaks suur veenõu, mis on sobiva suurusega, nagu juba öeldud, vähemalt 2 peidukohta ja palju dekoratsioone, et ruumi minimeerida! Seda arvestades tasub mainida, et mul on kodus 5 madu... väga oluline!!!! Termostaat, mis reguleerib päevastemperatuuri (kuum punkt 31°C) ja öist temperatuuri (kuum punkt 26°C).