Maroko kameeleon vajab nõuandeid

Vastus puudub
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Coyote
1 sõnumid
coyote fr
Tere, mul on Maroko kameeleon, mille naaber mulle andis (liik, mis on mustalt turult ebaseaduslikult ostetud). Arvan, et tegemist on Jeemeni käharaga kameeleoniga. Pärast palju uurimist Internetist ulatub see Pürenee poolsaarelt kuni Lähis-Ida riikideni. See on veel väga noor kameeleon (umbes minu väikese sõrme suurune, ilma sabata). Kuid ma ei tea, kas see on isane või emane. Mis puudutab värve, siis on ta hall/must/pruun ja mõnikord muutub tumeroheliseks, peaaegu khaki värvi. Tal on väikesed laigud/ täpid. Selleks, et hästi korda teha, ostsin talle 1,20 m kõrge ja 60 cm laiuse võrepuuri. Lugesin internetist, et kameeleonid ei armasta liiga kitsaid ruume ja klaasist terraariume. Jaotasin põranda kolmeks osaks: osa punast liiva (ostetud lemmikloomapoest), osa mulda (Vahemere tüüpi, ostetud aianduskeskusest) ja osa veerisid (korjatud minu elukohast), mille ma hoolikalt põletava veega puhastasin, et eemaldada kõik mikroobid ja bakterid. Ostsin ka aianduskeskusest jaapanika tüüpi põõsa ja rosmariinipuu, mille ma panin puurisse, et ta saaks ronida. Samuti suured kivid ja korgipuu tühi tüvi. Ma tean, et tegemist on arboreaalse liigiga, ta armastab olla kõrgustes. Toiduks annan talle ainult jahumainuseid, sest ostsin grillid, aga ta ei saa neid süüa, suud on liiga väike. Valgustuseks mul polnud midagi, nii et kasutasin vana UV-lampi, mis mul oli, Mars Hydro TS1000. See on üsna tugev lamp, liiga tugev isegi kameeleonile, aga panin selle väga kõrgele, et ta saaks ronida endale sobivale kõrgusele ja seega valguse lähedale või kaugemale vastavalt vajadusele. Lülitasin lambi taimerisse, mis lülitub sisse kell 8 hommikul ja välja kell 21 õhtul (üritasin jäljendada päikesetõusu ja -loojangut Marokos, kust ta pärit on). Ruumi temperatuur on tavaliselt 20–30 kraadi, mitte kunagi rohkem ega vähem. Praegu on suvi ja ma elan Toulouse'is, öised temperatuurid on vahemikus 17–25 kraadi ja päeval 25–35 kraadi. Elektrikulude kokkuhoiu ja loomulikuma keskkonna (tuul, päike, müra jne) loomiseks mõtlesin, kas on võimalik teda väljapoole paigutada. Mõtlesin, kas peaksin teda päikese käes või varjus hoidma, päikese käes kardan, et ta saab liiga palju ja varjus kardan, et ta ei saa piisavalt UV-d… Mõtlesin ta poolenisti päikese ja osa varju alla panna, aga minu terrassil pole see eriti teostatav… Päike paistab kuni umbes kella 13ni ja pärastlõunal on pigem varjuline, hoolimata heast temperatuurist… Seega tahaksin teie arvamust, kas peaksin tema jätma sisemusse või viima välja. Mul on ta olnud kaks kuud. Tänan vastuste eest!

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest