Küsimused, tootearutelud Manteau Paris

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Fabrice
1 sõnumid
fabrice fr
Tere, kas 30 cm pikkune mudel sobib järgmiste mõõtmetega emase kääbuspinšeri jaoks: Rinnaümbermõõt 36 cm, kõhu ümbermõõt 22 cm, kaelaümbermõõt 20 cm, selja pikkus: 28 cm. Ootan teie vastust, aitäh. Lugupidamisega
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see mantel on tõenäoliselt veidi suur, kuid peaks siiski sobima. Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
elodie
5 sõnumid
elodie fr
Tere Millise suuruse soovitate mulle 6-kuuse emase Rottweileri jaoks? Tänan teid
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame teil oma koera mõõta ja tootekaardil olevaid mõõtmeid kasutada. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
sandra
2 sõnumid
sandra fr
Tere, mul on mops ja see mantel pakub mulle huvi. Mopsidel on eriline füsioloogia, nende kõht ja kael on üsna laiad. Tema mõõdud on järgmised: 57cm-58cm rinnaümbermõõt, 35-35cm seljapikkus ja umbes 40cm kaelaümbermõõt. Millist suurust te soovitate, palun?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Me saame teile soovitada viitenumbrit 29255, Mantel Paris, S: 40 cm, must. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest