Küsimused, tootearutelud Mängutorn ja urge

19 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere, ma tahtsin teada, kas see sobib deguudele?
 carine
4 sõnumid
carine fr
Tere. See mäng sobib pigem väikest kasvu närilistele nagu liivahiired
Alexia
1 sõnumid
alexia fr
Tere, kas see toode sobib liivahiirtele? Kas teate, millisest puidust see on tehtud? Aitäh
Elea
1 sõnumid
elea fr
Tere, Ostsin oma liivahiirte jaoks mänguasja ning nad on kiiresti ostu ära tasunud haha, neile meeldib seda kasutada ja suurus sobib nende kehaga (suur formaat). Mis puudutab puitu, siis ma ei tea, millest see tehtud on, aga minu kogemusel nad närivad ainult siledaid osi ega neela seda alla, mida nad närivad. See ei tundu olevat okaspuit, seega ei tohiks suuri probleeme olla. Head päeva teile. Éléa
Karine
2 sõnumid
karine fr
Tere, hakkan peagi omama vene hamstrit ja tahaksin teada, kas oleks võimalik seda mänguasja kasutada liivavanni anumana?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see mänguasi on ideaalne vene hamstrile, võimaldades tal puidulaastudes kaevamisega lõbutseda. See ei sobi kasutamiseks liivavanniks. Viimane ei ole soovitatav väikestele närilistele nagu hamstrid. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Estelle
1 sõnumid
estelle fr
Tere, kas see mäng sobib rottidele? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see mäng ei sobi rottidele, see on nende jaoks liiga väike. See on kohandatud hamstritele, kääbushamstritele ja liivahiirtele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Lalie
1 sõnumid
lalie fr
Millist suurust soovitaksite küülikule
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See mängutüüp on mõeldud ainult väikestele närilistele, see ei sobi küülikutele. Parimate soovidega, Zoomalia meeskond
Maxime
1 sõnumid
maxime fr
Tere, mul on vene hamster, millist suurust te seda torniks soovitate?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Väike torn sobib teie Vene hamstrile. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Charles
1 sõnumid
charles fr
Tere, millist tüüpi allapanu sobib selle mängu jaoks? Kas spetsiaalne kanepi näriliste allapanu sobib?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, puidulaastude allapanu on kergem ja vähem tihe, seega sobib see paremini, kuid võite soovi korral kasutada ka kanepialuspanu. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
LOGAN
1 sõnumid
logan fr
Tere, ma kavatsen adopteerida kaks väikest liivahiirt ja olen huvitatud sellest tornist. Millist suurust te soovitaksite? Kuna ma ei tea, kui suureks täiskasvanud liivahiir kasvab, kardan, et väikseim suurus ei pruugi neile piisavalt ruumi pakkuda.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame järgmist mudelit: Natural Living mänguväljak, 25 × 24 × 20 cm Lugupidamisega, Christelle Zoomalia'st
Gabrielle
11 sõnumid
gabrielle fr
Tere,
Kas arvate, et suurem kahest mängutornist sobiks Korea oravale?
Tänan vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teie Korea oravaga ei tohiks probleemi olla. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
SANDRINE
2 sõnumid
sandrine fr
Nagu, teisel saidil, märkisid kaks inimest, et see torn on hamstritele ohtlik, kellest üks ütles, et tema noor hamster suri seal sees. Ma sooviksin natuke rohkem selgust selle torni ohutusest, teie tarnijalt. Minu arvates tuleks ohtudele läheneda kaalutletult, et saaksin seda torni õigesti kasutada, mida ma pean heaks mänguks hamstritele, võimaldades neil kaevata, kui nende omanikul pole piisavalt suurt puuri, et panna 20-30 cm allapanu. Tänan teid ette teie vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Need tooted on mõeldud hamstrite turvalisuse tagamiseks. Siiski on kindel, et suured hamstrid või teised närilised võivad sisenemisauku sattumisel hätta jääda ja kinni jääda. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest