Ma olen pärast oma kassi surma täis kahetsust..

1 vastus
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Justine
1 sõnumid
justine fr
Tere õhtust, minu nimi on Justine, olen 17-aastane ja täpselt 2 kuud tagasi kaotasin oma kassi. Ta oli 9-aastane ja FIV-positiivne (kassi aids), lisaks sellele oli tal kopsuembol (vesi kopsudes). Probleem oli selles: läksin koos emaga loomaarsti juurde, loomaarst ütles meile, et on olemas võimalus teda päästa, kuid see on väga väike, seega oli meil valik kas võtta see väike võimalus või ta eutaneerida, valisime väikese võimaluse, et päästa teda. Järgmisel päeval läksime teda vaatama, me pidime otsustama, kas teda eutaneerida või jätkata ravi, kuid loomaarst otsustas ise jätkata ravi, kuigi tema seisund ei paranenud, ta ei andnud meile sõna sekka öelda. Kokku jäi ta 4 päevaks loomakliinikusse, kui läksime kliinikusse, ütles loomaarst, et nad ei suutnud kogu vett tema kopsudest eemaldada ja seega võisime kas ta eutaneerida või proovida eemaldada kogu vee kopsudest, kuid see tuleks tõenäoliselt tagasi, ta ei lasknud meil tegelikult aega mõtlema ja viis mu kassi viimasele punktsioonile.. Samal õhtul läks minu isa teda tagasi koju tooma ja siis hakkasime kahetsema. Nägin, kuidas mu kassil oli hingamisraskusi, ühe nädala jooksul hakkas tema seisund päev-päevalt halvenema.. Me ei saanud teda eutaneerima viia, kuna rahaliste murede tõttu olime juba tohutult palju kulutanud hospitaliseerimisele, ja nähes teda kannatamas, ootasime vaid tema lahkumist. Kuid ta näis soovivat elust kinni hoida, ta võitles edasi.Ühel hommikul kella viie paiku olin oma voodis ja kõik magasid, seetõttu ei saanud ma kassi vaatama minna, ja äkki kuulen, kuidas mu kass koridoris miib, ta just hingas viimast korda välja.. Ma ei saa jätta mõtlemata, et ta soovis, et ma oleks tema kõrval ja mul on kahju, et ma ei olnud seal... Ma kahetsen, et ma ei lasknud teda eutaneerida ja et ma ei olnud seal, kui ta suri.. Ma ei suuda leinaga toime tulla, ma igatsen teda kohutavalt, mul oli oma kassiga erakordne side, ma armastasin teda üle kõige..
Arlène
3 sõnumid
arlène fr
Tere, lugesin teie tunnistust emotsionaalselt. Neid olukordi on raske lahendada, seisame silmitsi kas kahetsuse või süütundega. Järgite spetsialisti nõuandeid ja te ei pea ennast milleski süüdistama. Teie loomaarst arvas ilmselt, et ta saab teda päästa. Ma mõistan teid, sest kahjuks kaotasin oma imeilusa 20-kuuse kassi 29. novembril. Ta oli veidi loiuvõitu ja köhatas, viisin ta oma loomaarsti juurde, mõeldes, et ravi annab talle jälle energiat. Minu loomaarst ja mina ise olime üllatunud haiguse progresseerumisest, FIP (felinaalne nakkuslik peritoniit), mida ma ei osanud üldse kahtlustada. Tema kopsud olid samuti vett täis. Ja tal oli ka kõhupiirkonnas mitte ilmnev kasvaja. Kui diagnoos pandi, olin lummatud. Pidin väga kiiresti otsuse langetama ja pärast loomaarsti nõuannet valisin eutanaasia. See tegu jättis mind suurimasse ahastusse. Nii et jah, ta läks minu kätel, jah, tema kannatused lühendati, kuid ma võiksin ka mõelda, et oleksime võinud kõike proovida. Te tegite seda ja lõpuks oleme samas punktis, oleme kaotanud oma armastatud beebi. Seega, lõpetage enda piinamine, te tegite seda, mida arvasite talle parimat, ja ta teadis seda. Nüüd peaksite vaid mõtlema headele hetkedele, mida koos veetsite. Soovin teile jõudu ja jagage oma armastust peagi mõne teise loomaga, sest isegi kui see ei asenda, siis see natuke kompenseerib. Soojad tervitused.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest