Küsimused, tootearutelud Männikoori loomulik substraat Trixie Reptiland

15 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
jean louis
2 sõnumid
jean louis fr
Tere, kas see sobib maisi maole (Pantherophis guttatus)? Lugupidamisega
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Jah, täiesti, kui sinu madu ei ole vastkoorunud
Xavier
1 sõnumid
xavier fr
Tere, ma mõtlen, kas see substraat sobib 10- ja 20-aastastele Hermannii kilpkonnadele? Tänud ette!
Helene
1 sõnumid
helene fr
Tere, mina kasutan seda ka Hermann'i kilpkonna jaoks välistingimustes ja leian, et see on suurepärane... soovitan uuesti kasutada
Camille
3 sõnumid
camille fr
Tere, Sooviksin teada, kas see looduslik substraat männikoore laastudega roomajatele sobiks kameeleonile, kui see ei sobi, siis mida te soovitaksite?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, sõltuvalt teie majutatavast liigist ja terraariumi niiskustasemest sobivad laastud rohkem või vähem. Parim on uurida spetsiaalsetest foorumitest, et täpselt teada, milline substraat on teie kameeleoni jaoks kõige sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Enora
2 sõnumid
enora fr
Tere, ma tahaks teada, kas see substraat sobib kuningpüütonile ehk python regiusile. Kui ei, siis millist substraati te mulle soovitaksite?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See substraat sobib. Siiski on soovitatav mitte panna toitu otse terraariumi põrandale, et vältida laastude allaneelamist: asetage see sobivasse anumasse või paberrätikule. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
laure
1 sõnumid
laure fr
kas te soovitate seda 2-aastase Hermanni kilpkonna jaoks?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame teie loomale pigem järgmise lingi laaste: https://www.zoomalia.com/animalerie/copeaux-de-hetre-substrat-naturel-pour-terrarium-pour-nombreuses-especes-de-reptiles-p-22990.html Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
frederic
3 sõnumid
frederic fr
Tere, kas see substraat on leopardgekode jaoks ohutu? Kui ei, siis mida te soovitate? Suur tänu.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see substraat sobiks teie loomale. Lugupidamisega, Madeline Zoomaliast
christophe
3 sõnumid
christophe fr
Tere, millist substraati soovitaksite PTYCHOZOON KUHLI'le?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, saame teile pakkuda allpool oleva substraadiga segamist: https://www.zoomalia.com/animalerie/humus-naturel-p-9456.html Lugupidamisega, Sandy Zoomaliast
christophe
18 sõnumid
christophe fr
Tere, ma sooviksin teada, kas supermarketites müüdavad männikoored on samasugused kui teie saidil. Tänud ette, a+
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, meie pakutavad männikoor on ideaalne alus paljudele madudele ja troopilistele roomajatele. Neil on antibakteriaalne ja fungitsiidne toime. Need on tolmust puhastatud ja kõrgel temperatuuril kuumutatud. Need imendavad niiskust ja ebameeldivaid lõhnu. Need on keemiliste aineteta, valmistatud taastuvatest toorainetest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest