Küsimused, tootearutelud Natural living Maison Hendrik

7 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
bruno
1 sõnumid
bruno fr
Tere, kas ma saan kõige suurema suuruse võtta oma üheaastasele meriseale?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,

See maja ei sobi, kuna suurim suurus on soovitatav suurtele hamstritele ja degudele.

Lugupidamisega,
Zoomalia meeskond
brandon
1 sõnumid
brandon fr
Tere, kui ma võtan selle artikli (väike mudel) ja mu deegul teeb seal oma poegi, kas see oleks liiga väike? Või peaksin ma võtma suurema mudeli?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame võtta suure mudeli. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
Marion
2 sõnumid
marion fr
Tere, Kas see artikkel sobib kahele rotile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, see artikkel (väike mudel) on mõeldud väikestele närilistele (nt hiired ja hamstrid) ning suur mudel veidi suurematele närilistele, nagu suured hamstrid ja degu’d. Lugupidamisega, Christelle Zoomalia
karine
2 sõnumid
karine fr
Tere, sooviksin teada, kas selline maja sobiks 2 liivahiirele? Tänan teid ette vastuse eest.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere,See väike maja sobib tõepoolest teie kahele liivahiirele. Kui aga soovite panna palju allapanu, siis valige suurem mudel. Liivahiiresid meeldib olla kitsas, nii et see sõltub teie eelistusest. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest