Küsimused, tootearutelud Exo-Terra juur terrariumi jaoks
17 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
5 sõnumid
fabrice
Tere, kas see juur võiks olla "viinamarjavääti" (viinapuu), töötlemata ja seega võiks olla mu papagoidele mittetoksiline? Aitäh
1 sõnumid
frédéric
Tooted vastavad reklaamile, väga hea kvaliteediga, soovitan roomajatele või lihtsalt sisustuseks oma sipelgaterras
1 sõnumid
rachel
Tere, kas te oskate öelda, millisest puidust/taimest on need juured tehtud ja kas need on ohutud kaunimaks degu puuriks (vähemalt osaliselt närimiseks)? Aitäh
1 sõnumid
reaz
Jah, probleemideta, ohutult minu jaoks täiuslik.
1 sõnumid
david
Tere, ma alustan ja tahaksin teada, kas see artikkel sobib agamalisele. Kui ei, siis millist puitu te mulle soovitate? See on selleks, et minu agamalis saaks sellele ronida ja soojust saada. Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib teie roomajale. Lugupidamisega, meeskond Zoomalia
1 sõnumid
anthony
Tere! Ma näen, et olete äsja ostnud 60/45/90 suuruses Exo Terra terraariumi ja teil on Madagaskari päevagekko (Phelsuma madagascariensis). Sellisele gekole sobivad hästi horisontaalsed ja vertikaalsed oksad, kuna nad armastavad ronida. Soovitan kasutada naturaalseid puuoksi, nagu näiteks bambuse- või viinapuud. Oluline on veenduda, et oksad on piisavalt tugevad, et gekod saaksid neil liikuda. Kui kavatsed paarilise jaoks naissoost geko soetada, siis veendu, et terraarium pakuks piisavalt ruumi ja peidukohti mõlemale loomal.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame väikest või keskmise suurusega mudelit. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
geoffrey
Tere, ma olen selle tootest väga huvitatud. Kuid see oleks paigutatud minu Amazonase akvaariumi. Kas see on ühilduv? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, jah, seda toodet saab oma akvaariumis paigaldada. Siiski olge ettevaatlik, kuna see võib muuta vee parameetreid. Lugupidamisega, Christelle Zoomaliast
8 sõnumid
stephanie
Tere! Kas see juur sobiks minu kahe liivahiire terraariumisse panemiseks?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame teil valida närilistele sobiv puit, sest see võib olla mürgine. Lugupidamisega, Mary Zoomaliast
6 sõnumid
denis
Tere, kas saaksite mulle soovitada teist puitu või midagi muud puidust? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Oma närilistele soovitame näiteks seda puuplokki: https://www.zoomalia.com/animalerie/bloc-en-bois-p-11210.html Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
6 sõnumid
denis
Tere, kas ma saaksin selle puu oma tšintšiljade puuri panna? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Me ei soovita teil seda juurt oma tšintšiljade puuri panna, sest nad võivad seda närida, mis võib olla ohtlik, kuna puit ei ole selleks mõeldud. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
4 sõnumid
jonathan
Tere, kas ülaltoodud puit sobib erakvähile ja kas see pole nende jaoks mürgine.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see juur peaks sobima teie bernhardvetikale. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond