Küsimused, tootearutelud Koopa liiv Trixie Reptiland

13 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Lorena
1 sõnumid
lorena fr
Tere, Kas see liiv sobib Süüria hamstritele, arvestades, et see liik on pärit kõrbepiirkonnast? Tänan ette
Anaïs
1 sõnumid
anaïs fr
Tere, soovin küttesüsteemi muuta ja põrandat uuesti teha. Ostsin teie soojendava vaiba, kui palju kattematerjali peale panna? See liiv tundub väga hea, aga kuivamise ajal ei saa ma oma gekot sinna jätta? Kuidas saaksin talle ajutise pesapaiga teha?
Mélodie
1 sõnumid
mélodie fr
Tere, ma kasutan oma leopardgekode jaoks tavaliselt excavator'i, nüüd avastasin selle liivast koopasubstraadi... kas see toimib samal põhimõttel nagu excavator? Ma kardan alati oma gekode puhul soolesulgust, kuna nad ei kaeva, kas see substraat võiks neile sobida? Teades, et excavator'i puhul jäävad ajapikku ikka väiksed tükkikesed lahti, võib-olla on liivakoobas kompaktsem? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, See toode töötab samal põhimõttel nagu ekskavaator ja kõvastub umbes kahekümne tunni jooksul. Teie roomajatele ei ole allaneelamise ohtu rohkem kui Ekskavaatoriga. Lugupidamisega, Zoomalia tiim
Kévin
1 sõnumid
kévin fr
Tere, kas see on normaalne, et see on nii kallis? Ma olen näinud seda alla 10 euro teistel saitidel. Miks pean ma ikka postikulu maksma, kui see toode ületab 39 euro piiri?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, oleme selle artikli hinna korrigeerinud. Saatmiskulud on seotud ostukorvi kaaluga, mis võib selle liiva puhul olla märkimisväärne. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Damien
1 sõnumid
damien fr
Tere. Mul on 60x40 terrarium. Plaanin panna liiva 20x20 alale. Kas ülejäänud ruum täitub piisavalt kaevandusseguga, arvestades, et soovin kihi paksuseks umbes 8cm? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, 5 kg kott peaks olema piisav. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Adrien
1 sõnumid
adrien fr
Tere, ma tahaksin teada, kuidas seda teha tuleb, sest on märgitud, et see kõvastub 20 tunni jooksul. Kas seda peab märjaks tegema? Kuidas see töötab? Tänud ette
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, tõepoolest tuleb seda veidi niisutada, et see taheneks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexis
7 sõnumid
alexis fr
Tere, jah, pogona ehk habemega draakon võib liivas kaevata ja luua endale urke. Küll aga on võimalik, et liiva sattumisel suhu ja sealt edasi seedetrakti võivad tekkida terviseprobleemid nagu impaktsioon. Seega on soovitatav kasutada spetsiaalset substraati, mis on pogona jaoks ohutum.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Tavaliselt ei tohiks selle liivaga teie pogonal probleeme olla. See liiv sobib kaevavatele roomajatele. Kui liiva neelatakse, on risk sooleummistus. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
alexis
7 sõnumid
alexis fr
Tere, kas see artikkel sobib pituophis affinis'ele?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, ei, parem oleks kasutada laaste või taimset allapanu või ajalehti. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest