Leopard Gecko Temperatuuri Probleem

5 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
Kilian
1 sõnumid
kilian fr

Tere, mul on 8-kuune isane leopardgecko terraga suurusega 45x45x45, milles on järgnev: _75w soojenduslamp (mul on ka 100w lamp) _Soojendusmatt _Ligikaudu 1 cm paksune kaltsiumsubstraat _Termostaat. Probleem on selles, et temperatuur on liiga kõrge. Olen näinud, et kuuma punkti temperatuur peaks olema päeval 35 ja öösel 23 kraadi. Minu andur on paigutatud kuuma punkti alla, väljaspool geko peidupaika, ja see näitab kuni 41 kraadi! Kas ma peaksin oma soojendusmati välja lülitama? Kas peaksin kasutama 50w lampi? Ja kas need temperatuurid, mis ma andsin, on soovitatavad? Kui ma oma soojendusmati välja lülitan, jääb temperatuur 39 kraadi peale! Ma arvan, et minu substraat hoiab liiga palju soojust: zoomalia.com [...] -5838.html Kas see võib probleemiks olla? Või peaksin lihtsalt võtma 50w pirni? Kui ma vahetan pirni ja mati asukohta oma termostaadil, et liiga kuumaks minnes oleks valgus see, mis välja lülitatakse, mitte matt, siis on kuumas punktis 34 kraadi, aga siis pole valgust peale päevavalguse ja see sõltub minust ja minu geko päev/öötsükkel on 7h/19h, kas ma võin panna LED-pirni, mis ei kuumene ja mis on ühendatud terrariumi peal termostaadiga, et see järgiks gekkotsi tsüklit? Veel üks asi, mis pole seotud, millega peaksin oma tera puhastama? Ja kas ma pean iga kord, kui ma terat puhastan (iga 3 kuu tagant), vahetama substraadi? Ja millist tüüpi substraat on leopardgekko jaoks kõige sobivam?

théo
1 sõnumid
théo fr

kui kasutad soojendavat valgustust, pole soojendusvaip sugugi vajalik, minu arvates on see põhjuseks, miks su temperatuurid on liiga kõrged, su gekol on oht põletada saada. Suvel on 50 W pirn täiesti piisav, et soojendada su terraariumit.

Mis puutub puhastamisse, siis ma pesen seda vee ja valge äädika seguga.

Sinu substraadi vahetamise sagedus sõltub selle olemusest, ma kasutan vitaliiva ja mul pole veel probleeme olnud, sa võid kasutada ka maisipeenart, mis on väga odav.

benjamin
1 sõnumid
benjamin fr

sa kas lülitate oma soojuslambi või soojendusmati välja ja kõik läheb pärast seda paremaks

francky
3 sõnumid
francky fr

Tere, mul on terrariumis 80x40x50 gecko tokay ja mul on 27°C sooja punktis ja 24°C külma punktis ning öösel on 24°C. Mul on ainult 40W küttepirn. Olen algaja ja tahaksin teada, kas see temperatuur on sobiv? Sest internetis öeldakse alati erinevaid asju... Tänan, lugupidamisega.

Sabrina
58 sõnumid
sabrina fr

Tere, Francky, ma just vastasin su viimasele postitusele!

Lionel
1 sõnumid
lionel fr

Tere õhtust, mul on leopardgekko ja kuuma koha temperatuur on ideaalne, kuid külmema koha temperatuuri hoidmisega 24-26 kraadi vahel on raske, kuna temperatuur on 22,5 kraadi. Kas peaksin kasutama 75W lampi? Kasutan praegu 50W halogeenlampi Neo Dafy. Tänan vastuse eest.

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest