Küsimused, tootearutelud Tasane koobas roomajatele
25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
2 sõnumid
jeremy
Tere, mul on leopardgekko ja ma mõtlen, kas suurus M on piisav? Kas suurus L on pigem mõeldud madudele? Tänud ette
1 sõnumid
xavier
Ma ei tea suuruse osas, aga olen kaks korda koopa tellinud ja see on kaks korda purunenult kohale jõudnud...
1 sõnumid
jean noel
keskmise suuruse jaoks on see peidukoht leopardgekole piisav... Maismaa kilpkonna puhul pole see aga vajalik, kõrgus jääb kiiresti ebapiisavaks!
1 sõnumid
christel
Tere, gekole on see väga hea, see on lai, aga mitte eriti kõrge. See on väga hea toode. Vastupidav välitingimustes, minu oma on olnud kilpkonna jaoks väljas ja see pole muutunud.
2 sõnumid
delphine
tere, ma tahaksin teada keskmise lamekoopa sissepääsu mõõtmeid, aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Selle koopa sissepääs on 10 cm x 6 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
3 sõnumid
laura
Tere, Kas väike mudel sobib Vene hamstrile? Ja kuidas on Süüria hamstriga? Tänan teid!
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, see toode sobib roomajatele, me ei soovita seda närilistele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
florian
Tere, soovitatav terrariumi suurus üle meetri pikkuse nisukolju jaoks oleks vähemalt 90 cm piklikkusega, 45 cm laius laius ja 45 cm kõrgus.
1 sõnumid
pascal
Tere õhtust, sooviksin teada, kas 30 × 10 × 25 cm suurune roomajate koobas hinnaga 25,90 € sobib minu 15 cm pikkusele stepi kilpkonnale seoses sissepääsuga. Kas saaksite palun anda koopa ava täpsed mõõtmed (KxL)? Aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, avamõõtmed on 20x6 cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
6 sõnumid
léa
Tere, millist suurust valida kuningpüütonile?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame suurust 30x10x25 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
nicolas
Tere, kas ma saaksin selle palun pelomedusa subrufa akvaariumisse panna?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Soovitame seda koobast mitte oma akvaariumi paigaldada, kuna see ei ole mõeldud vees kasutamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
julien
Tere, millist suurust valida leopard-geko jaoks? kas see koobas sobib niiske karbi tegemiseks sellele tüüpi sisalikule ... Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, soovitame kõige suuremat. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
1 sõnumid
catya
Tere,Kas see koobas sobib maismaatigudele? Teisisõnu, kui suured on kahe suurima mudeli sissepääsud? Aitäh
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Keskmise koopa sissepääsu mõõtmed on 10 x H5cm. Suure koopa sissepääsu mõõtmed on 13 x H6.5cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
admilson
Tere, see 16x7x11 suurune peidupaik mahutab tõenäoliselt sinu 90 cm pikkuse täiskasvanud maisimadu, kuigi see võib olla üsna kitsas.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Teine suurus tundub pisut sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
2 sõnumid
quentin
Tere, kas seda koobast saab kasutada akvaariumis?
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, põhimõtteliselt mitte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
1 sõnumid
patricia
tere, mul oleks vaja teada artikli 39638 mõõtmeid (24x8x17, aga mis on pikkus ja mis on laius) aitäh.
11381 sõnumid
zoomalia
Tere, Trixie toodete mõõtmed on antud pikkus x kõrgus x laius (sügavus). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond