Küsimused, tootearutelud Tasane koobas roomajatele

25 vastab
Peate olema sisse logitud, et seda arutelu jälgida või selles osaleda. Ühenda mind
JEREMY
2 sõnumid
jeremy fr
Tere, mul on leopardgekko ja ma mõtlen, kas suurus M on piisav? Kas suurus L on pigem mõeldud madudele? Tänud ette
Xavier
1 sõnumid
xavier fr
Ma ei tea suuruse osas, aga olen kaks korda koopa tellinud ja see on kaks korda purunenult kohale jõudnud...
Jean noel
1 sõnumid
jean noel fr
keskmise suuruse jaoks on see peidukoht leopardgekole piisav... Maismaa kilpkonna puhul pole see aga vajalik, kõrgus jääb kiiresti ebapiisavaks!
Christel
1 sõnumid
christel fr
Tere, gekole on see väga hea, see on lai, aga mitte eriti kõrge. See on väga hea toode. Vastupidav välitingimustes, minu oma on olnud kilpkonna jaoks väljas ja see pole muutunud.
delphine
2 sõnumid
delphine fr
tere, ma tahaksin teada keskmise lamekoopa sissepääsu mõõtmeid, aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Selle koopa sissepääs on 10 cm x 6 cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Laura
3 sõnumid
laura fr
Tere, Kas väike mudel sobib Vene hamstrile? Ja kuidas on Süüria hamstriga? Tänan teid!
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, see toode sobib roomajatele, me ei soovita seda närilistele. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Florian
2 sõnumid
florian fr
Tere, soovitatav terrariumi suurus üle meetri pikkuse nisukolju jaoks oleks vähemalt 90 cm piklikkusega, 45 cm laius laius ja 45 cm kõrgus.
Pascal
1 sõnumid
pascal fr
Tere õhtust, sooviksin teada, kas 30 × 10 × 25 cm suurune roomajate koobas hinnaga 25,90 € sobib minu 15 cm pikkusele stepi kilpkonnale seoses sissepääsuga. Kas saaksite palun anda koopa ava täpsed mõõtmed (KxL)? Aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, avamõõtmed on 20x6 cm Lugupidamisega Zoomalia meeskond
Léa
6 sõnumid
léa fr
Tere, millist suurust valida kuningpüütonile?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame suurust 30x10x25 Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Nicolas
1 sõnumid
nicolas fr
Tere, kas ma saaksin selle palun pelomedusa subrufa akvaariumisse panna?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Soovitame seda koobast mitte oma akvaariumi paigaldada, kuna see ei ole mõeldud vees kasutamiseks. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
julien
1 sõnumid
julien fr
Tere, millist suurust valida leopard-geko jaoks? kas see koobas sobib niiske karbi tegemiseks sellele tüüpi sisalikule ... Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, soovitame kõige suuremat. Lugupidamisega Zoomalia meeskond
catya
1 sõnumid
catya fr
Tere,Kas see koobas sobib maismaatigudele? Teisisõnu, kui suured on kahe suurima mudeli sissepääsud? Aitäh
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Keskmise koopa sissepääsu mõõtmed on 10 x H5cm. Suure koopa sissepääsu mõõtmed on 13 x H6.5cm. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Admilson
1 sõnumid
admilson fr
Tere, see 16x7x11 suurune peidupaik mahutab tõenäoliselt sinu 90 cm pikkuse täiskasvanud maisimadu, kuigi see võib olla üsna kitsas.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Teine suurus tundub pisut sobivam. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
quentin
2 sõnumid
quentin fr
Tere, kas seda koobast saab kasutada akvaariumis?
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, põhimõtteliselt mitte. Lugupidamisega, Zoomalia meeskond
Patricia
1 sõnumid
patricia fr
tere, mul oleks vaja teada artikli 39638 mõõtmeid (24x8x17, aga mis on pikkus ja mis on laius) aitäh.
Zoomalia
11381 sõnumid
zoomalia fr
Tere, Trixie toodete mõõtmed on antud pikkus x kõrgus x laius (sügavus). Lugupidamisega, Zoomalia meeskond

Küpsiste poliitika
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel, parandada kasutajakogemust, pakkuda personaliseeritud reklaami ja statistilistel eesmärkidel mõista, kuidas meie kliendid meie teenuseid kasutavad. Usaldusväärsed partnerid kasutavad neid vahendeid ka osana meie reklaami kuvamisest. Saate oma küpsiste eelistusi igal ajal muuta, kui sisenete oma kontole..
Palume teie luba küpsiste või sarnaste vahendite kasutamiseks, et hõlbustada ostude tegemist meie veebilehel,... Loe edasi
Määra oma valikud Ma nõustun
Zoomalia rakendus Family'z teenib +50 pts iga tellimusega ja saada reaalajas teateid tellimuse jälgimisest
Zoomalia rakendus Tõsta oma kiisu Zoomalia rakendusega !1000 pts iga allalaadimise eest ja +50 pts iga tellimuse eest